SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Henüz Kesinleşen Bir Şey Yok"

0
Güncellendi - 2018-05-17 17:57:00
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir, Süper Ligin devlerinden Fenerbahçe ile transferine ilişkin bir görüşme gerçekleştirildiğini ancak henüz netleşen bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Özbir, Kayserispor karşılaşmasını kazanıp, ligi iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini ifade etti.

Başarılı file bekçisi, teknik direktör Erol Bulut'un göreve başlamasının ardından takımın özgüveninin arttığını belirterek, "Sezona yeni bir hocayla başlamıştık. Ertuğrul hocayla (Ertuğrul Sağlam) takım olarak pek bir uyum sağlayamadık. Bu tabi Ertuğrul hocanın kötü bir hoca olduğunu kesinlikle göstermez. Tabi ki de onunda kendine göre artıları var. Ama Ertuğrul hocandan sonra Erol hocayla (Erol Bulut) bir ivme yakaladık. İyi sonuçlar almaya başladık. Buda tabi ki takımın özgüvenine yansıdı. O özgüven arttıktan sonrada istediğimiz sonuçları alabildik. Artık ligin sonuna geldik. Son hafta Kayserispor maçı var. Bu maçı da kazanarak, ligi en iyi şekilde taraftarlarımızı da mutlu ederek ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

  Özbir, iyi bir sezon geçirdiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezona Fabien (Fabien Ceddy Farnolle) ağabeyimizle başlandı. Sonrasında da forma şansı bana geldi. Bende iyi bir sezon çıkarttım. Takım arkadaşlarımla beraber iyi bir uyum süreci yakaladım. Sezon benim açımdan iyi geçti diyebilirim."

  Adının Fenerbahçe ile anılmasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan başarılı kaleci, "Fenerbahçe'yle ilgili şu sıralar yoğun bir gündem oluştu. Bir görüşme var. Bunu yalanlayamam. Bir görüşme olduğu aşikar. Ama kesinleşmiş bir durum yok. İki kulüp ve benim açımdan hayırlısı neyse o olsun" dedi.

  Özbir, Kayserispor karşılaşmasıyla ligi noktalayacaklarını anımsatarak, "Şuan hedeflediğimiz puana geldiğimizi düşünüyorum. Kayserispor maçına da ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bütün taraftarlarımızı da bu maça davet ediyorum. Güzel bir kapanış olsun. Sezonu da sağlıklı bir şekilde, sakatlıksız tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ertan (5 yıl önce)
    Henüz kesinlesen birsey yok :))) oruc oruc bu kadar güldüm ya su basliga,Ligin kadro mdegeri olarak karabükten sonra ikinci takimiyiz sen bu takimda istikrar sagliyamamisin kalede duramamisin Fenerbahcemi seni alacak,Kac macta öyle goller yedinki ertac alt yapida kalede duran 15-16 yasindaki genc cocuklar yemezdi,bu ligde malatyada kalmak icin piyasa yapiyosun bence üc dönüm bostan yan gel yat osman
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (5 yıl önce)
    Gecen yil amacimiz ligde kalmak denildi taraftara sabir etti taraftar kaldiniz,bu yil lütfen tutmayin böyle oyunculari elinizde kaliteli bir kac transfer yapin en azindan ,3-4 yildiz alacagiz deyip yine ise yaramayan 10 tane adam almayin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bunun kaleciliğinden artık kulübe hayır gelmez.Farnolle den daha iyi bir kaleci değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (5 yıl önce)
    Ertaç fenerbahçe seni ne yapsın,??sana malatya bile tahammül edemezken
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Her fırsatta parayı ön planda tutan ve kulübü federasyona şikayet eden bir futbolcunun takımda yeri olmamalı. Emeklerin için teşekkürü haketmiyor çünkü karşılığını kuruşu kuruşuna aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Adam piyasa yapiyor bence kalmasında yarar var farnolle den olmaz yollanmali
    0
    0
    Yanıtla