SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Beraber Başaracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:06:25
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Yeni Malatyaspor'un büyük bir aile olduğunu kaydederek, takımı hedefine ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Uğur, "Gerçekten Malatyaspor dediğiniz zaman, 32 yıllık bir futbol geçmişi geliyor aklıma. Benim profesyonellik dönemimden bugüne kadar, lige damgasını vuran çok köklü bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Her zaman alt liglerde görev yapmak farklı olur. Ama benim anlayışıma göre öyle takımlar vardır ki, hangi ligde olduğuna bakılmaz. Malatyaspor da o yüzden bizim için önemli. Hangi ligde olduğuna bakmadan bu güzel görevi üstlendik. İnanıyorum ki ligi bitirmek istediğimiz yerde bitirecek bir mücadele içinde olacağız. Mücadelemizi de hep beraber başaracağız. Hep birlikte aynı şeyi düşünerek Yeni Malatyaspor’u bir üst lige çıkaracağız" dedi.

"GÖREVİ KABUL ETME NEDENİM BU TAKIMIN ADININ MALATYASPOR OLMASIDIR"

Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu kaydederek, "Bizim işimizle ilgili hiçbir endişemiz yok. Burayı kabul etme nedenlerimizden en önemli faktör de, bu takımın adının Malatyaspor olmasıdır. Açık yüreklilikle söylüyorum başarılı olacağıma inanmamış olsaydım bu görevde olmazdım. Görünen tablo Yeni Malatyaspor’u istenilen yere getirecek bir tabloydu. O yüzden Yeni Malatyaspor’u tercih ettim. Nasıl Malatyaspor taraftarı üst ligde görmek istiyorlarsa, yeni göreve başlamasına rağmen o arzu ve istek başkanımızda da mevcut. Tabi zorlu süreç var. Zorlukları da hep birlikte aşarak Yeni Malatyaspor’u daha güzel yerlere getireceğiz. Yeni Malatyaspor bu lige yakışmıyor açıkçası. Konunun özü budur" şeklinde konuştu.

"FİZİK KAPASİTESİNİN ÖN PLANA ÇIKACAĞI BİR LİGDEYİZ"

Fizik gücünün ön plana çıktığı bir ligde yer aldıklarını dile getiren Uğur, "Transferler raporunu yönetime verdim. Görüşmeler devam ediyor. Süper ligdeki gibi müsabakalar burada oynanmıyor. Yeni Malatyaspor’un bulunduğu lig farklı bir lig. Genel olarak fizik kapasitenin ön plana çıktığı bir ligde oynayacağız. O yüzden transfer politikasının bu lige uygun olarak yapılmasını düşünüyorum. Zaten çalışmalarımızı da o doğrultuda yürütüyoruz. İnşallah kısa sürede transfer görüşmelerimizi noktalayıp yolumuza bakarız" diye konuştu.

Kamp programı konusunda da kısa bir süre gecikme yaşadıklarını hatırlatan Uğur, “Kamp programımız biraz gecikti. Gönül ister ki bir hafta önce başlayalım. Futbolcuları daha erken kampa alalım. Bir haftalık gecikmeyi kapatmak adına hızlı bir çalışma içine girmeliyiz. Antrenmanlarını ona göre yapacağız. Kamp programında kayıp olan bir haftayı kapatacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız