SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Beraber Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kahveciler Odası’nda Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya gelen Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci (fotoğrafta ortadaki), yerelde seçilecek hizmetkarların ortak kararlar sonucunda seçileceğine vurgu yaparak, halka aciliyet sırasına göre hizmet edecekleri sözünü verdi.

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karanfil’i ziyaret etti. Ziyarette, Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Baştürk ve Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı İzzettin Demirci’nin de tesadüfen bulunması oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Esnaf Oda Başkanları, Ali Ekinci ile el ele vererek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Ziyarette konuşan Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, yerelde seçilecek hizmetkarların toplumun ortak kararı ile belirlenmesi gerektiğini dile getirerek, “Toplumumuzda böyle iradeli ve çoğu konuya vakıf, topluma yerelde hizmet konusunda bazı görevleri üstlenmiş sivil toplum kuruluşlarımız zaten birer yerel yöneticidir. Yerelde seçilecek hizmetkarların sizlerin ortak kararı ve ortak sesi sonucu seçilmesi gerekir” dedi.

Halka aciliyet sırasına göre hizmet edeceklerine ve birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarına vurgu yapan Ekinci, “Biz inşallah bundan sonraki süreçte ilçemizde hep beraber çalışacağız. Her şeyin en iyisi için meclis toplantılarımızda ve halk meclisleri adı altında gerek sivil toplum kuruluşlarımız, gerek kanaat önderlerimiz, gerek mahalleleri temsilen muhtarlarımızın mutlaka meclis toplantılarımızın içerisinde yer almasına özen göstereceğiz. Halkın hizmete aciliyet sırasına göre ve zaruri olan hizmetlerden başlayarak kararlar alacağız. Bu alınacak olan kararların bütün kesimin ortak kararı olarak ve tek ses halinde uygulanmasına özen göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Baştürk de Ekinci’ye destek sözü vererek, “Biz sizi yıllardır beri tanıyoruz. Bizleri bazı konularda bilgilendirdiniz. Biz ve üyelerimiz de sizlerle birlikte hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz. Üyelerimiz ile görüşüp istişare edeceğiz ve sizlerin yanında yer almaya çalışacağız” dedi.

Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karanfil ise “İnşallah Ali Ekinci kardeşimizi 30 Mart’ta Battalgazi Belediye Başkanı seçeriz. Ali Ekinci bildiğimiz tanıdığımız ve tecrübesi olan bir adayımız. Yerel seçim sürecinde kendisi ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Ekinci ve ekibine başarılar dileyen Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı İzzettin Demirci de “Ali Ekinci’nin 30 Mart yerel seçimlerinde Battalgazi Belediyesi’ne talip olmasından ötürü kendisine başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Esnaf Odaları başkanları ile el ele veren Ekinci birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu karenin ileride kendileri için bazı hatırlatmalarda bulunmasını ve topluma karşı hizmet için her zaman el ele vereceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız