SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Başaracağız"

0
Güncellendi - 2020-04-04 02:28:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, koronavirüs ile mücadelede spor camiasının sosyal medyadan yaptığı paylaşımların önemli bir farkındalık oluşturduğunu ifade ederek, “Koronavirüs ile mücadelede hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bu noktada spor camiasının yaptığı paylaşımların önemli bir farkındalık oluşturduğuna inanıyorum. İnşallah hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz” dedi.

Özdemir, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla ilgili yaptığı açıklamada, virüsün yayılmasını engellemek için kurallara uyulması gerektiğine dikkat çekerek, ‘evde kal’ çağrısında bulundu. 

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınının özellikle spor dünyasını çok etkilediğini ifade eden Özdemir, “Sadece ülkemiz değil dünya zor bir süreçten geçiyor. Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Yeni bir hayat tarzının başladığını söyleyebilirim. Bu noktada herkesin yapılan uyarıları dikkate alması gerekiyor. Virüsün yayılmasını engellemek ve kısa sürede bu salgından kurtulmak için kurallara uyalım” diye konuştu. 

Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen, "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"ndan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda liglerin ertelenme kararının alındığını anımsatarak, şunları söyledi: “Yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla ilgili önemli tedbirler alındı. Bu noktada ülke olarak iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında liglerde ertelendi. Bizce en doğru karar alınmıştır. Her şeyden önce bizim için önemli olan insan sağlığıdır. Bu noktada alınan bu doğru kararla birlikte kurallara uyulması da büyük önem arz etmektedir.” 

Spor camiasının ‘evde kal’ paylaşımlarının önemli bir farkındalık oluşturduğuna dikkat çeken Özdemir, “Sporcularımız hem ‘evde kal’ çağrısına uyuyor hem de evde yaptıkları sportif faaliyetleri sosyal medyadan paylaşarak önemli bir farkındalığa imza atıyor. Her branştan sporcuların yaptıkları ‘evde kal’ paylaşımlarının bu sürece büyük katkı sağladığına inanıyoruz. İnşallah hep birlikte başaracağız ve yeniden güzel günleri beraberce yaşayacağız” dedi. 

Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak destek verdiklerini de sözlerine ekledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Songül ürkmez (3 yıl önce)
    Ben Turgut Özal mahallesi mihenk caddesi no 17 de iki cocumla oturuyorum bu yardımdan bende yararlanmak istiyorum böyle bir kampanya başlattığımız için teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül ürkmez (3 yıl önce)
    Ben Malatya Turgut Özal mahallesi mihenk CAD no 17 de iki çocuğum la beraber oturuyorum bu kampanyamızdan bende yararlanmak istiyorum böyle bir kampanya başlattığımız için size teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül ürkmez (3 yıl önce)
    Bu kampanyayı başlattığımız için size teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla