SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Bu İşi Göğüsleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-08-20 01:28:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Malatyalı sol bek oyuncusu Osman Fırat, Mersin İdmanyurdu deplasmanından galibiyetle ayrılıp, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını dile getiren Fırat, taraftarların desteğiyle takımı hedeflenen noktaya getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Tecrübeli sol bek, takımda kalan futbolcuların yanı sıra iyi transferlerinde yapıldığına dikkat çekerek, “İyi bir kadro oluşturuldu. Uyum süreci de çabuk atlatıldı. İyi bir uyum sağlandı. Tabi içerde kalan futbolcuların buna etkeni çok büyüktür” dedi.

“LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandıklarını kaydeden Fırat, şunları söyledi:

“Ligin ilk haftası Mersin İdmanyurdu deplasmanındayız. Takım olarak lige iyi hazırlandık. Bu sezon iddialı takımlardan birisi de Yeni Malatyaspor. Zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puanla ayrılıp, lige iyi başlamak istiyoruz. Çünkü bu ligde sezona ne kadar iyi başlarsan, o kadar iyi bitirebilirsin. Bizde onun için sezona çok iyi başlamak zorundayız. Bunu da başarabilecek gücümüz var. Gerçekten iyi bir kadroya sahibiz. Alternatifli bir kadromuz oldu. İnşallah hep birlikte bu işi göğüsleyeceğiz.”

“LİG ZORLU GEÇECEK”

Fırat, TFF 1. Ligin geçen sezona göre daha zorlu geçeceğini kaydederek, birden çok takımın şampiyonluk ve Play-Off için ter dökeceğini söyledi.

Tecrübeli sol bek, geçen sezona göre daha zorlu bir lig olacağını kaydederek, Süper Lig’den düşen takımların hedeflerinin büyük olduğunu, geçen sezondan oturmuş kadrosu olan takımların olduğunu, bu anlamda ligin bir hayli zorlu ve çekişmeli geçeceğini belirtti.

‘Bu sene bizde bu işin içerisinde olacağız’ diyen Fırat, “Bizimde kemik kadromuz korundu. Bunun yanında iyi transferlerde yapıldı. Bu sene bizde bu işin içerisinde olacağız. Herkesten bizim, onlarında bizden beklentisi var. Siz yeter ki destek olun, bizi yalnız bırakmayın bu takım elinden gelenin en iyisini yapacaktır” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız