SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Destekçisiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Vali Süleyman Kamçı, Yeni Malatyaspor'u Spor Toto Süper Lig'de görmek istediklerini ifade etti.

Kamçı, Yeni Malatyaspor'a başarılar dileyerek, "Son 2 haftadır ligde beraberlik alıyorlar. Biz bu beraberlikleri kabul etmiyoruz. Her defasında galibiyet istiyoruz. Yeni Malatyaspor'un inşallah bir üst hedefine bu sezon ulaşacağını ümit ediyorum" dedi.

"GÖNLÜMÜZ YENİ MALATYASPOR'DAN YANA"

Kamçı, gönüllerinin Yeni Malatyaspor'dan yana olduğunu kaydeden Vali Süleyman Kamçı, Yeni Malatyaspor yönetimine, teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Liglerde küme düşmenin kolay ancak bir üst lige çıkmanın zor olduğunu diler getiren Kamçı, "Her zaman daha yükseğe çıkmayı hedef almamız lazım. Yeni Malatyaspor yönetiminin de düşüncesi her zaman bu yöndedir. Ben büyükşehir olan şehrimizi, Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de temsil etmesi ümidini taşıyorum. İnşallah bunu arkadaşlarımızla beraber başaracağız" ifadelerini kullandı.

"YENİ MALATYASPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Kamçı, bir gazetecinin 'Yeni Malatyaspor, bu sezon oynadığı maçlarda yalnız mı kalıyor?' sorusuna, "Yeni Malatyaspor asla sahipsiz değildir" cevabını verdi.

Yeni Malatyaspor'un bulunduğu lige göre, takıma Malatyalıların yüksek bir ilgi gösterdiğini kaydeden Kamçı, "Malatyalıların, Yeni Malatyaspor'a sevgisi, saygısı ve hoşgörüsünün var olduğunu düşünüyorum. Yeni Malatyaspor'un sahipsiz kaldığını düşünmüyorum. Niye sahipsiz kalsın? Yeni Malatyaspor hiçbir alanda sahipsiz kalmaz. Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın bir takımı ve herkes takımın yükselmesini arzu ediyor. Hep birlikte takımın destekçiyiz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya görevinde başarılar diledi. Yönetim alarak, zaman zaman Malatya'da bir dizi ziyaretler yaptıklarını ifade eden Gevrek, "Malatya'mız ve Yeni Malatyasporumuz için hep birlikte hareket etme adına inşallah bundan sonrada bütün Malatyalılar hep bir arada olur" dedi.

Ziyarette, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya üzerinde adının yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

GÜRKAN'I ZİYARET..

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da makamında ziyaret etti. 

Başkan Gürkan, Yeni Malatyaspor'un sezona iyi başladığını ve ligde ikinci olarak yoluna devam ettiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor sezona çok iyi başladı. Bir ara tökezleme olsa da, liderliği ele geçirdi. Şuanda ligde ikinci sırada yer alıyor. İnşallah sezonu lider olarak bitiririz" dedi. Yeni Malatyaspor'un Malatyalıların ortak paydası olduğunu kaydeden Gürkan, "Genci yaşlısı, bayanı erkeği herkes Yeni Malatyaspor'un başarısından onur ve gurur duyuyor. Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın ortak paydasıdır. Bu ortak paydasının güçlenmesi noktasında, fedakarlık yapan, zamanlarını ayıran insanlara biz müteşekkiriz. Zamanınızı Yeni Malatyaspor'un başarısı, Malatya'nın birlik ve beraberliğine harcıyorsunuz. Sizlerin bu çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Zaman zaman bizde maçları izlemeye geliyoruz. Yeni Malatyaspor'un, o eski ihtişamlı günlerine ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, “Malatya ve Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Ortak değerimize hepimizin sahip çıkması lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, orada güç olur. O güçte inşallah sezon sonunda bizi şampiyon yapar. Malatyalılar kenetlenirse, inanıyoruz ki sezon sonunda şampiyon oluruz. İnşallah hep birlikte o şampiyonluğu yaşarız ve Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getiririz" diye konuştu.

POLAT ZİYARETİ..

Bu arada, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Polat ziyarette yaptığı konuşmada, Yeni Malatyaspor, Malatyalının ortak bir değeridir. Futbol insanları kaynaştıran, bir araya getiren ilin güzelliklerini yaşatmaya yarayan bir spor dalıdır. Yeni Malatyaspor’un yönetiminde olmak bir avantaj değil, Malatyalılar adına bir yükü kaldırmak ve sorumluluğu ifa etmektir.  Yeni Malatyaspor sezona iyi başladı. Bu sene gidişatı aynı olumlu düzende devam ederse önümüzde ki dönem de 1. Lige çıkmış olur. O zaman bir başka tat daha elde etmiş oluruz. Malatya bunları yaşamış bir takım. Geçmişte de çok zor dönemlerde süper ligde oynamış bir takım. Bugünlerde de spor çerçevesinde tüm Malatya kenetlenmiş ve bir araya gelmiştir. Yeni Malatyaspor’un ihtişamlı günlerine ulaşacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise,  “Başkanımızın da dediği gibi Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimizdir. Yeni Malatyaspor her düşünceden insanın bir araya geldiği noktadır. Belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde olmak adına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu birlik beraberlik, bu güç, bizi sezon sonunda şampiyon yapar” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Başkan Polat’a üzerinde adının yazılı olduğu 44 numaralı formayı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız