SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Sevineceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:10:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Taraftarlarımız bize güvensinler. İkinci yarıda alacağımız iyi sonuçlarla, onlara mutluluk yaşatacağız" dedi. Antalya'da kamp çalışmasını sürdüren sarı kırmızılı takımda, futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Ligin ilk yarısında istenileni veremeyen futbolcular, özellikle sezon başından bu yana kendilerine büyük destek veren taraftarları mutlu etmek için hazırlık dönemini verimli bir şekilde geçirmek için yoğun tempoda çalışıyor.

"Taraftarlarımız bize güvenmeye devam etsin"

Ligin ilk yarısında talihsiz sakatlıklar yaşadığını ifade eden Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Ligin ilk yarısında özellikle son haftalarda şansız sakatlıklar yaşadım. Takımımı ve arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için çoğu maçta da iğneyle sahada mücadele ettim. 7 yıldır profesyonel olarak mücadele ediyorum ve hiç bu kadar sakatlık yaşamamıştım. Şuanda düz koşulara başladım. Salonda çalışmalarımı sürdürüyorum. Takım arkadaşlarıma yetişmeye çalışıyorum" dedi. 

"Kamp çalışmaları çok iyi geçiyor"

Başaran, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "İyi bir ekibiz. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu anlamda kamp çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Kampta gerekli yüklemeleri yapıyoruz. Bu çalışmaların karşılığını ikinci yarıda oynayacağımız karşılaşmalarda alacağız" ifadelerini kullandı. 

Tecrübeli futbolcu, ligin ikinci yarısına kadar hazır hale geleceklerini dile getirdi. İyi bir başlangıçla ikinci yarıda istedikleri sonuçları almak istediklerini ifade eden İrfan Başaran, "Taraftarlarımız sezon başından bu yana bize büyük bir destek verdi. Hiçbir maçta bizi yalnız bırakmadılar. Bizde bu bilinçle ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ligin ikinci yarısına iyi başlayıp, seri galibiyetlerle hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz" diye konuştu. 

"Mutlu sona ulaşacağız"

Sezon sonunda taraftar, Malatya şehri, spor camiası ve basınla birlikte mutlu sona ulaşacaklarını kaydeden tecrübeli orta saha oyuncusu, şunları söyledi: "Taraftarlarımız sadece Malatya'da oynadığımız karşılaşmalarda değil, deplasmanlarda bile yanımızda oluyorlar. Ligin ilk yarısında, özellikle son haftalarda onları çok üzdük. Taraftarlarımızı çok seviyoruz ve onları mutlu etmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni en iyi şekilde sahaya yansıtıp, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alacağız. Taraftarlarımıza layık olmak istiyoruz. Galibiyetler alıp, yeniden liderliği ele geçirerek, onları sevince boğmak istiyoruz. Bu sevinci ligin ilk yarısında fazla yaşatamadık. İkinci yarıda onları mutlu edeceğiz. Şimdiki konumumuz çok önemli değil. Sezonu şampiyon tamamlayacağız. Sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız