SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Yöneteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:02
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, her zaman esnafların yanında olduklarını belirterek, “Şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi. Gürkan, Balıkçılar Pazarı esnafının onuruna verdiği kahvaltıya katılarak, bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ilk olarak Balıkçılar Pazarı esnafının kendi onuruna verdiği kahvaltıya katıldı. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Gürkan, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. 

“HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ”

Balıkçılar Pazarı esnafı adına konuşan İsmet Narinç, Gürkan’a 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde başarılar dileyerek, “Bizim fazla bir sıkıntımız yok. Balıkçılar Pazarı Türkiye tarihinde emsali olmayan ve en eski bir pazardır. Malatya'nın bir sembolüdür. Buranın çevre düzenlemesi ve ufak tefek sorunların çözümünde yardımcı olursanız sevinirim. Esnafımızla birlikte sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı. 

“SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, esnafların sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendiklerini kaydederek, “Sabah kahvaltısında sevgili Balıkçılar Pazarı esnafıyla bir araya geldik. Bizler çıktığımız yolda ve esnaf ziyaretlerinde gördüğümüz tablo esnaflarımız ve vatandaşlarımız bizden çok seçim heyecanına kapılmış durumda. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ancak şunu da ifade etmek istiyorum. Bizim temel amacımız vatandaşımızı, müteşebbislerimizi yerinde sorunlarını dinleyerek ve onlarla ilgili çözüm önerilerini alarak daha sonra icraat noktasında bu sıkıntı ve dertlerine çözüm bulmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“MALATYA’MIZA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Gürkan, tek amaçlarının hizmet yapmak olduğuna değinerek, bundan sonraki süreçte de Malatya’ya güzel hizmetler yapacaklarını belirtti. 

Şehri, vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ifade eden Gürkan, “Biz bu şehri birlikte yöneteceğiz. Şehrin dinamikleri ve şehrin pazaryerleri ve sivil toplum kuruluşları, vakıflar, dernekler ile birlikte istişare ederek sorunları çözeceğiz. Ben inanıyorum ki Malatya'ya ve Malatya'da esnaflarımıza bu şekilde daha faydalı olacağız” dedi. Gürkan, kahvaltı sonrası Balıkçılar Pazarı ile Sebze ve Meyve Pazarı esnaflarını ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız