SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hep Birlikte Yürüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Adayları, ikinci ziyaretlerini Yeşilyurt ilçesine yaparak esnafın sorunlarını dinledi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı, Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Milletvekili Adayı Cemal Akın, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ve Milletvekili Adayı Şanal Tosun ile partili yöneticiler toplu halde Yeşilyurt ilçesine giderek burada ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak, birlik ve beraberlik içinde seçim süresinde AKP'nin başarılı olması için çalışacaklarını söyledi.

İlçe binasında yapılan toplantıda konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfekçi, şöyle konuştu: "Malatya ve Yeşilyurt'ta yaptığımız hizmetleri anlatarak, elini sıkmadığımız vatandaşımızı bırakmadan bu seçimde anlımızın akıyla çıkacağız. Dağ, tepe demeden seçim çalışması yapacağız. AK Parti iktidarı halka indirgeyen partidir."

Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık da, "Türkiye hazır, Malatya hazır, Yeşilyurt hazır. Hedefimiz 2023. Hep birlikte bu yolda yürüyoruz" dedi.

Milletvekili Adayı Cemal Akın, "Bundan sonra hizmet talep ederseniz, bütün arkadaşlarımızla birlikte sizlerin hizmetinde olacağız" diye konuştu.

AKP İlçe binasındaki toplantının ardından milletvekili adayları toplu halde esnafı ziyaret etti.

CHP ZİYARETİ..
Bu arada AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Yeşilyurt ilçesindeki seçim gezileri esnasında CHP ilçe binasını da ziyaret etti.

AKP'li milletvekili adaylar, esnafları ziyareti esnasında CHP ilçe binasını da ziyaret etti. Adaylar, o esnada CHP binasında olan gençlerin hatırlarını sorarak, bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız