SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hep Destek, Tam Destek''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Karamsarlığa gerek yok, şimdi kenetlenme zamanı. Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olursak Malatyaspor kesinlikle küme düşmez" dedi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nin Mehmet Aydın başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, bir basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, yeni yönetim olarak daha istikrarlı ve düzenli olarak takıma desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Malatyaspor'un içinde bulunduğu duruma çük üzüldüklerini, ancak karamsarlığa gerek olmadığını belirten Kanmaz, "Malatyaspor'a hep destek tam destek. Şimdi kenetlenme zamanı. Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olursak ve takıma destek sürerse Malatyaspor kesinlikle küme düşmez" diye konuştu.

Taraftarlara Kayseri Erciyespor maçında tribünleri doldurmaları çağrısında bulunan Kanmaz, "Tribünleri doldurarak takımın 12. adamı olacağız ve tezahüratlarımızla oyuncuları ateşleyeceğiz. Taraftarlar, yönetim, teknik heyet ve oyuncular elbirliği Malatyaspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız