SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Doğruyu Söyledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:15:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya’nın Arapgir ilçesine bağlı köy ve mezraları ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 

Milletvekili Şahin, İl Başkan yardımcıları Eyüp Sağlam, İdris Boztaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Çetin, Nural Şahin, Abuzer Gögüs, Arapgir İlçe Başkanı Kamil İnbaşı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partilerle birlikte ilk olarak Deregezen köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Sinikli köyü Ballıca mezrası, Kılıçlı köyü, Eski Arapgir, Alıçlı ve Kayakesen köylerini ziyaret eden Şahin, muhtar ve köylülerin sorunlarını dinledi. Şahin, sorunların yerinde tespiti ve birebir vatandaşları dinlemek için ilçe ve köy gezileri düzenlediklerini belirterek, halkın içinden bir parti olarak her zaman vatandaşın yanında ve sahada olduklarını söyledi.

AKP'nin hizmet anlayışının vatandaş odaklı olduğunu ifade eden Şahin, "Biz halkımıza hep doğruyu söyledik, samimi davrandık. Halkın içinden siyasetçiler olarak geçmiş siyaset anlayışlarını bir kenara bıraktık, AK Parti siyaseti ile halkımızı sardık, kucakladık. Halkımız bize güvendi, inandı, bizler de hizmet için daha çok çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız