SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Güneşin Batışı Gösterildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:33
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'nın büyümesine rağmen gelişmediğini kaydederek, "Bize Malatya'da her zaman güneşin batışını izlettirmişler" dedi.  

Kazancıoğlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Taştepe ve Melekbaba Mahalleleri ile Kanalboyu ve Kışla Caddesi'nde kadınlara, Malatya Ülkü Ocakları Bayan Birimi üyeleriyle birlikte karanfil takdim etti. 

Bayanlarla bir süre sohbet eden Kazancıoğlu, "Bana göre sadece bir gün değil, her gün kadınlar günüdür" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde bayanlardan destek isteyen Kazancıoğlu, "Bizim hikayemiz sizin hikayenizle aynı. Belediye başkanı olduktan sonrada aynı bu şekilde size geleceğiz" diye konuştu. 

HİMYAÇ-DER'İ ZİYARET

Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Himayeye Muhtaç Yaşlı Çocuk ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Merkezini (HİMYAÇ-DER) ziyaret etti. 

HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ece Budan'dan dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Kazancıoğlu, HİMYAÇ-DER'i çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Sivil toplum kuruluşlarının çok önemli görevler üstlendiğini kaydeden Kazancıoğlu, "Malatya'mızın gerekleri ve gerçekleri var. O halde bu gerekleri ve gerçekleri, hukuk ve ahlak çizgisinde karşı karşıya getirmeden çözmemiz gerekiyor. Bazen kamunun yetmediği ve ulaşamadığı yerler vardır. O noktada sivil toplum görevlileri devreye giriyor" ifadelerini kullandı. 

"KADINLARIMIZA YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR"

Kazancıoğlu, kadınlara yönelik projelerinin olduğunu kaydederek, "Kadınlarımız için sığınma evi değil ama onların dinlenmeleri ve ihtiyaçlarını gidermek için binalar yapacağız. Kadınlara ve vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz var. Malatya'da iyi örneklerin yanı sıra kötü örneklerde var. "güneşin doğuşunu görmeyenler, güneşin batışını çok romantik zanneder" diye bir söz var. Biz Malatya'da hep güneşin batışını görüyoruz. Güneşin doğuşunu bize hiç göstermemişler. O nedenle bu seçimde önce hikayelere sonrada donanımlara ve ufuklara bakmanızı istirham ediyorum. Şehir olarak büyüdük ama gelişmedik. Biz göreve hazırız. Sizlerin desteğini bekliyorum" şeklinde konuştu. 

"KADIN KONUK EVİNE İHTİYACIMIZ VAR"

HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ece Budan, HİMYAÇ-DER'in 2011 yılında Malatya'da Genel Merkez olarak hizmet verdiğini dile getirdi. 

Budan, Türkiye genelinde şubeler açarak, hizmetleri her noktaya taşımak için çalıştıklarını kaydederek, sosyal hizmetler, sokak çocukları, yaşlılar ve mağdur kadınların haklarını aradıklarını ifade etti. 

 Budan, Malatya'nın bir kadın konuk evine ihtiyacının olduğunu da sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız