SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Kardeşlikten Yanayız"

0
Güncellendi - 2015-12-30 21:29:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son günlerde üniversitede yaşanan gerginliğin ardından konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, “Ülkücü gençliği hiçbir güç bu karanlık sokağa çekemeyecektir” dedi.

Son olarak el yapımı bombanın da kullanıldığı karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında çok sayıda gözaltı olmuş ve 5 öğrenci yaralanmıştı. MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, beraberinde Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca ve il yönetimi yaşanan olaylara değerlendirdi. Terörün ve huzursuzluğun had safhaya çıktığı 2015 yılını geride bıraktıklarını belirten Erdem, “7 Haziran genel seçiminden sonra Ak parti tek başına iktidara gelemedi. Ancak iç huzursuzluk kıpırdamaya başladı 20 Temmuz’da ne olduysa kim ne yaptıysa kim düğmeye bastıysa terör bütün şiddetiyle geri döndü” dedi.

Güneydoğu’nun kan gölüne döndüğünü belirten Erdem, “Zaman içinde görülmeyen çukurlar, hendekler ve tüneller yollara döşenen patlayıcılarla nice vatan sevdalılarını şehit etmiştir. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Doğuda yaşanan olayların yanı sıra son günlerde karanlık ellerin üniversiteleri de karanlık emellere çekmek için düğmeye bastığını ifade eden Erdem, “Başta milletimizin gururu olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi başta olmak üzere yirminin üzerinde bu kutsal eğitim yuvalarında terör esmeye başladı. Son olarak Malatya’nın gururu, ülkemize nice vatan evladını bilim adamı olarak yetiştirip başta Malatya'mıza ülkemize ve bütün insanlığın hizmetine sunacak bu eğitim yuvamızda karıştırmaya başladılar. Bütün bu olumsuzluklara ve tahriklere rağmen vatanı, bayrağı ve ezanı için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Ülkücü gençlik liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Ülkücü Gençliği hiçbir güç bu karanlık sokağa çekemeyecektir. Bu karanlık sokakları yapmacık lambalarla değil, sevgiyle, imanla ve öz be öz kardeşlik ruhuyla aydınlatacağız. Bu arada olayların büyümemesinde her türlü fedakârlığı gösteren bütün güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Ülke hepimizin Malatya hepimizin yüce Yaratandan dileğimiz ülkemizin ve Malatya’mızın birliği için dirliğinin ve kardeşliğinin bozulmamasıdır. Biz hep birlikten hep kardeşlikten yanayız" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız