SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Söyledim, İyi Takımız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:56
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Aydınspor 1923 karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Ligin 4. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Aydınspor 1923 ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Ramazan Kahya, Gökhan Sinanoğlu ve Eren Görür’ün attığı gollerle 3-1 kazanmasını bildi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Tokatspor maçında ortaya koyduğumuz oyun ve aldığımız sonuç sonrası bunun hedefe yönelik bir anlamı olması adına bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Maçın başında da kalemizde golü görünce tabi ki kolay olmadı. Rakibimizde gerçekten bu sene hedefe yönelik transferler yaptı. Ama geriye düşmemize rağmen, hiçbir bölümünde oyunu bırakmayan, maçı çevirmeye çalışan, çevirdikten sonra onu korumaya çalışan, zaman zamanda kontra ataklarla pozisyonlar bulan çok coşkulu, çok arzulu, müthiş bir Yeni Malatyaspor vardı. Ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsı için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Onlara yakışanda budur” dedi.

Kızıltan, güzel oyunun ve istenilen sonuçların bundan sonrada devam edeceğini kaydederek, “Biz iyi bir takımız. Her zaman bunu söyledim. Olumsuz sonuçlarda dahi iyi takım olduğumuzu ifade ettim. Gerçek kendi karakterimizle, potansiyelimizi ortaya koyduğumuzda hem sonuç aldık hem de bizi izlemeye ve desteklemeye gelen sevgili Malatyalılara da güzel bir gece yaşattık. Bunun içinde çok mutluyum. İnşallah Allah devamını nasip eder” şeklinde konuştu.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını belirterek, “Oyuncu arkadaşlarımızın mücadelesinden ve ortaya koydukları performanstan son derece memnunum. Hakem triyosu da çok güzel bir maç yönetti. Karşılaşma sonrası da yanlarına giderek, tebrik ettim. Yeni Malatyaspor’u da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Basit hatalardan dolayı yenildiklerini söyleyen Özkara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni Malatyaspor’un Hacettepe Spor ile oynadığı kupa maçında ilk 11’den 3 futbolcusu kadroda yer alıyor. Kupa maçlarını hiçbir takım ciddiye almıyor ve tarihe bakıldığında da çok sürpriz sonuçlar vardır. Lig maçları farklıdır. Biz bugün kendi basit hatalarımızdan yenildik. Yeni Malatyaspor’un gücünü, oyuncularının kalitesini ve kapasitesini biliyoruz. Attıkları 4 golün 3’ünü de ölü toptan attıklarını da çok iyi biliyorduk. Ama çalıştığımız pozisyonlardan gol yememiz bizleri üzdü. Yoksa ben oyuncu arkadaşlarımızın performanslarından memnunum.”

Özkara, yeni bir takım olduklarını ve ilk önce yapılaşmaları gerektiğine dikkat çekerek, “Herkes lige şampiyonluk parolasıyla başlıyor. Yeni Malatyaspor büyük bir camia. İsmi ne olursa olsun Malatya bir futbol şehri. İnşallah arzu ettikleri hedefe ulaşırlar. Bizde yeni bir takımız. Bu lige alışmaya çalışıyoruz. 3 yıllık bir anlaşmamız var. Bizim öncelikle yapılaşmamız lazım. Yeniden takım oluştururken, geçen sezondan kadromuzu koruyarak transferler yaptık. Ama bu lig zor. Oyuncularımız oynadıkları 4 maçın en iyisini oynadılar. Ama maalesef futbolda atan kazanıyor” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız