SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Yanımızda Oldular"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:20
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a AKP milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin , AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve yöneticiler ile birlikte  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜRKAN"VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİ FAZLASI İLE YERİNE GETİRECEĞİZ"

Ziyaret esnasında konuşan Merkez Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara verdikleri bütün sözleri ve projeleri  gerçekleştireceğini söyleyerek şunları söyledi: " Gerek 2004 yılında gerekse 2009'da vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözleri,  onlara sunmuş olduğumuz projeleri gerçekten daha fazlası ile yerine getirdik.. 30 Mart 2014'de başlamış olduğumuz bu görevde, sunmuş olduğumuz projelerin fazlasını gerçekleştirmeyi yeğliyoruz.. Bu süreçte gerek teşkilatımızın değerli üyeleri gerekse milletvekillerimiz Ankara'da iş ve işlemlerin takip edilmesi noktasın da burada ki işlerin takip edilmesi noktasında hep yanımızda oldular. Bundan sonra ki süreçte de yanımızda olacaklarına inancımız tamdır"

SELAHATTİN GÜRKAN DENEYİMLİ BİR BAŞKAN.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'de yaptığı konuşmada ,Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın deneyimli bir başkan olduğunu ve metropol ilçe olan Battalgazi'yi layık olduğu yere getirerek bu yükün altından kalkacağını ifade ederek şunları söyledi: 

"30 Mart 2014 seçimleri süresince beraber çok ciddi çalışmalar yaptık. Milletimizin ve Battalgazili hemşerilerimizin desteği ile rekor seviyede bir oy oranı ile bu görev Selahattin Gürkan Başkanımıza tevdi edildi. Battalgazi sorumlulukları yetkileri artırılan ve hizmet alanı genişleyen bir belediyedir.Selahattin Gürkan Başkanımızın tecrübesi, Battalgazi de 10 yıl boyunca başarı ile görev yapması , bu yükün altından kalkacağının işaretidir."

Milletvekili Mustafa Şahin, seçimlerde AKP üzerinde oynanan oyunların boşa çıktığını ve seçimlerde milletin iradesinin tecelli ettiğini söyledi. Şahin, " Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık yirmibeş gün geçti. Bu süreç içerisinde ummalı bir çalışma neticesinde , başta Türkiye'de yüzde kırk beş  bir oy oranıyla kabusa sürüklemeye çalışan zihniyetlere çok ciddi bir ders verilmiş oldu.. Biz her zaman için mutlaka milli iradenin tecelli etmesi noktasında en yüce makamın millet iradesi olduğunu ve sandık olduğunu biliyorduk. 30 Mart öncesinde oynanan kirli oyunları ve tezgahları biliyorsunuz.. Ama milletimizin sağ duyusu beklenen doğrunun yanında olduğunu göstermiştir”.dedi. 

Milletvekili Öznur Çalık da Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a başarılar dileyerek şunları söyledi: 

"Biz 30 Mart sürecini hep beraber yaşadık. Ve özellikle hem yerel hemde genel iktidarımızın omurgası olan teşkilatımızla çok ciddi çalışmasıyla, milletimizin teveccühüyle hem Türkiye'de hemde Malatya'da ve Battalgazi'de çok ciddi başarılara imza attık. Ben başta il başkanımız olmak üzere, teşkilat mensuplarımız ve Battalgazi İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Ve bugün Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a birkez daha hayırlı uğurlu olsun diliyorum. On yıllık belediye başkanlığı sonunda büyükşehir olan Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin metropol ilçesi, üç yüz bin nüfuslu ilçenin belediye başkanı olarak görev yapacak. Yerel yönetimle tanışan Battalgazi şimdi üç yüz bin nüfuslu bir kez daha yeniden yerelden yönetime sahip olacak"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız