SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hep Yeni Baştan!

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Belediyesi'nin yol ve kaldırım çalışmaları devam ederken, bazı çalışmalarda plansız ve geleceğin hesap edilememesi yüzünden hem işler uzuyor hem de maliyetler artıyor

RAMPANIN DÜZLEŞTİRİLMESİ İYİ AMA!..

Tecde Mezarlığı ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün önündeki rampanın ortadan kaldırılarak yolu düzleştirmek için yapılan çalışmalarda, kurum ve kuruluşların birbirinden habersiz yaptıkları çalışmalar nedeniyle ek işler ortaya çıkıyor. Kısa bir süre önce doğalgaz hattı çekilen yolda yeni çalışmalardan dolayı çekilen hatların yol hizasının çok üstünde kaldığı gözlendi. Bir otomobil seviyesi kadar üste kalan doğal gaz ve benzeri hatları tekrar yolun altına almak için yeni işlemler yapılacağı tahmin ediliyor. Malatya'da yapılan bir çok çalışmada olduğu gibi kurumlar arasındaki iletişimsizlik veya sıkça değişen projeler nedeniyle işlerin bir çoğu kısa zaman geçmesine rağmen yeniden yapılıyor. Durumu eleştiren vatandaşlar, 'madem söz konusu yerdeki rampa düşürülecek niye önce doğal gaz hattı çekiliyor. ' diyerek boşa giden çalışmaları eleştiriyorlar. 

BENZER DURUM ALT GEÇİTLERDE VAR

Çevreyolu'nda yeni yapılan ve kısa süre önce Malatya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan alt geçitlerinde durumu aynı. Açılıştan hemen sonra alt geçitler kapatılarak geçite girmeden önce büyük bir emekle yapılan yollar tekrar kazındı ve hizası düşürülmeye çalışılıyor. Benzer durum Beylerderesi'ne yapılan viyadükte de yaşanmıştı. 

Büyük yatırımlar ve emekler isteyen işlerin kısa süre geçmesine rağmen yeniden işlem görmeleri, işlerin profesyonel çalışmalardan çok "deneme-yanılma" yöntemiyle mi yapılıyor sorusunu akıllara getiriyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız