SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz Duyarlıyız"

0
Güncellendi - 2018-01-12 03:13:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, gazetecilerle sahada sürekli iç içe olduklarını belirtti.

Basının ve kendilerinin her zaman pozitif anlamda "Ne yapabiliriz?" diye düşündüklerini ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve ilimizin gelişmesi, kalkınması noktasında hepimiz duyarlıyız. Bu konuda da basınımızın 15 Temmuz'daki duruşunu da biz Malatya'da takdirle karşıladık. O süreç içerisinde basının göstermiş olduğu birlik ve beraberlikle birlikte o hain yapının karşısındaki duruşu takdire şayandı."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da basın mensuplarıyla birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise gazeteciliğin önemli ve bir kamu görevi olduğunu belirterek. "Biz basın camiasını tabiri caizse beş duyu organı olarak görüyoruz. Sizler toplumun gözü, kulağı, hislerisiniz, dilisiniz. Bu gazetecilik görevini yaparken de tarafsız olmakta çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Buyuk baskan sen cok yasa . Turkiyenin number one baskani her sehire nasibolmaz boyle baskan
    0
    0
    Yanıtla