SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz Mücadele Etmeliyiz"

0
Güncellendi - 2016-09-02 03:06:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, kulüp başkanı Adil Gevrek’in herkese bir heyecan getirdiğini ifade ederek, herkesin mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin kendilerine bir hedef gösterdiğini ifade eden Yalçınkaya, bu hedef doğrultusunda bir kadro oluşturduklarını belirtti.

Yalçınkaya, kendi bütçeleriyle takımı bugüne kadar getirdiklerini kaydederek, “Reklam geliri için çalışmalarımız sürüyor. Reklam geliri olmazsa, takımın geliri olmazsa taşıma suyla bu değirmen dönmez. Hep beraber bunun mücadelesini vereceğiz” dedi.

Takıma yeni bir otobüs alınması için Bakan Tüfenkci ile görüştüklerini belirten Yalçınkaya, “Fotoğraf çektim, ‘bir Mersin İdmanyurdu’nun takım otobüsüne bakın, bir de Yeni Malatyaspor’un takım otobüsüne bakın’ dedim. Bu bizim için bir utançtır. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bu konuyu görüştük. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’den otobüs sözü aldık” diye konuştu.

Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan sentetik sahanın yeniden yapılmasıyla ilgili de girişimlerde bulunduklarını kaydeden Yalçınkaya, “Bakanımıza konuyu ilettik. Altyapıda çocuklar beton üzerinde antrenman yapıyor, bu sahayı yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Takımın formasının satılacak bir yerinin olmadığını kaydeden Yalçınkaya, bir araba yaptırılıp, takımın ürünlerinin satılabileceğini belirtti.

Kulüp başkanı Adil Gevrek’in herkese bir heyecan getirdiğini ifade eden Yalçınkaya, “Yönetim ilk yılında şampiyon oldu. Geçen sezon TFF 1. Lig’de ilk sezonumuzdu ve ‘ligde kalacağımızı’ söyledik, bunu gerçekleştirdik. İki sene içerisinde de şampiyonluk hedefi koyduk. İnanın biz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milletvekillerimiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır bizlere destek veriyor. Bizlerde mücadele ediyoruz. Herkesi bu mücadeleye davet ediyoruz. İnşallah olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız