SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz O'nu Arayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:59:05
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin başkan vekili Sadık Yakut başkanlığında gerçekleştirdiği Salı günkü oturumunda, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu yitirdiğimiz, CHP Malatya eski milletvekili ve İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu için meclis genel kurulu, CHP grup toplantısı ile görev yaptığı Plan Bütçe Komisyonu'nda saygı duruşunda bulunuldu.

"GRUPLAR ÜSTÜ GRUP BAŞKANVEKİLİ.."

CHP grubunda Kılıçdaroğlu’nun oturduğu sıraya da geçen hafta yaşamını yitiren CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun çiçeklerle çevrelenmiş bir fotoğrafı ve karanfiller konuldu. Kılıçdaroğlu Aslanoğlu’nu da “Ona gruplar üstü grup başkanvekili ünvanını takmıştım. Her partiden dostu, herkesle gönül bağı olan saygı değer bir arkadaşımızdı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Sevenlerine, dostlarına, eşine, çocuklarına, başsağlığı ve Allah’tan sabır diliyoruz” sözleriyle andı.  

GENEL KURULDA ASLANOĞLU'NU KONUŞTULAR..

Ayrıca TBMM genel kurulunda sözalan bakan ve milletvekilleri Aslanoğlu'yla ilgili duygularını ve başsağlığı dileklerini dile getirdiler.

Bu konuşmalar meclis tutanaklarında şöyle yeraldı:

*

"BAŞKAN (Sadık Yakut) - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 90'ıncı Birleşimini açıyorum.

Toplantı yeter sayısı vardır, görüşmelere başlayacağız.

BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, vefat eden İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun aziz hatırası önünde Genel Kurulu bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.

(Saygı duruşunda bulunuldu)

BAŞKAN - Teşekkür ediyorum.

Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum; ruhu şad olsun aynı zamanda.

*

CAHİT BAĞCI (Ak Parti- Çorum) -Ayrıca on iki yıldır Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ve Plan ve Bütçe Komisyonunda birlikte çalıştığımız, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ağabeyime Allah'tan rahmet, ailesine sabır, Malatya halkına, tüm sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine başsağlığı diliyorum. Mücadeleci, uzlaşmacı, çalışkan, vatansever ve iyi bir insandı.

*

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ (Kayseri) - Sayın Başkan, değerli milletvekili arkadaşlarım; ben de heyetinizi saygıyla sevgiyle selamlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Ayrıca, Sayın Mevlüt Aslanoğlu vefat etti; çok üzüldük, kalpten üzüldük ve onun sesini her zaman hissedeceğiz, "Hakkımı istiyorum, Malatya'nın hakkını istiyorum." dediği cümleleri sıkça hissedeceğiz. Allah'tan rahmet diliyorum kendisine.

*

OKTAY VURAL (MHP Grup Başkan Vekili-İzmir) -Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı münasebetiyle başsağlığı diliyorum, kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, sevenlerine

başsağlığı diliyorum. Tabii, Sayın Mevlüt Aslanoğlu çok çalışkan bir milletvekiliydi ve bu yönüyle bakıldığı zaman bu Mecliste usul tartışmasında aleyhte söz talebi almadan önce söylediği bir ifadeyi -Soma'yla ilişkilendirerek- tutanaklardan okuyorum: "Ferit Mevlüt Aslanoğlu (İstanbul) - Sayın Başkan, Soma'da insanlar ölmüş, burada... Ya, etmeyin lütfen, Allah aşkına ya! Hücum etmeyin ya! Soma'da insanlar ölmüş." Ben de onun bu sözüyle Soma'da ölen insanlarımıza ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet diyorum efendim.

*

ENGİN ALTAY (CHP - Sinop) - Sayın milletvekilleri, geçtiğimiz hafta milletçe büyük bir felaket yaşadık, aynı zamanda bu büyük felakete kalbi dayanmayan, o yüce büyük kalbi dayanmayan Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybettik. Cumhuriyet tarihimizin en büyük maden katliamında resmî kayıtlara göre 301 vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü ve yası içindeyiz. Öncelikle yaraların sarılması, sonrasında da sorumlulardan hesap sorulması için her şeyi hukuk çerçevesinde yapacağımızın bilinmesini isterim. Mevlüt Aslanoğlu Parlamentoda hepimizin tanıdığı gibi iktidarıyla, muhalefetiyle dört siyasi parti grubunun ve tüm bağımsız milletvekillerinin gönlünde taht kurmayı başarmış, eşi ve benzeri olmayan, emsalsiz bir arkadaşımızdı. Onu tarif etmek gerekirse halk dostu, eşsiz ve örnek bir insandı diyebiliriz, dürüst, fedakâr, çalışkan bir siyasetçi deriz, erdem, uzlaşma ve hoşgörü timsali deriz. Mevlüt Aslanoğlu bu Parlamentoda uzlaşının, hoşgörünün, çalışmanın, diyaloğun simgesi olmuş bir milletvekilimizdi. Cenazesinde de görüldüğü gibi hem Parlamento içinden hem Parlamento dışından mahşerî bir kalabalıkla onun ebedî yolculuğuna uğurlanması, onun bizlerde ve toplumumuzda nasıl derin bir iz bıraktığının açık bir göstergesidir. Cenab-ı Allah Mevlüt Aslanoğlu'nun yakaladığı o geniş sevgi çemberini hepimize nasip etsin. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Cenaze törenine katılan iktidar partisi ve diğer muhalefet partilerinin milletvekillerine, yöneticilerine, velhasıl herkese çok teşekkür ediyorum, gösterdiğiniz ilgiye de teşekkür ediyorum. Mekânı cennet olsun. Parlamentomuz için büyük bir kayıp ve hepimizin onu çok arayacağını biliyorum.

*

MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (CHP Grup Başkan Vekili-İstanbul) -Yine geçen haftanın ikinci acılı olayı, 22 ve 23'üncü Dönem Malatya, 24'üncü Dönem İstanbul Milletvekili olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun rahmete intikal etmesiydi. 2002 yılından bu yana beraber Parlamentoda görev yaptığımız Sayın Mevlüt Aslanoğlu çok değerli bir arkadaşımızdı. Kültürümüzde, dinimizde, ölen kişinin ardından güzel sözler söylemek vardır, kötü sözler söylenmez ama Mevlüt Aslanoğlu gerçekten arkasından iyi sözler söylenilmeyi hak eden bir kişiydi, bunu fazlasıyla hak etmişti. Önceliğinde, gerek siyaset önceliğinde, gerek yaşam önceliğinde kendisi değil, ailesi değil, millet vardı, vatandaş vardı, onların sorunları vardı. Böylesine örnek bir siyaset insanıydı, örnek bir halk adamıydı. İyi bir arkadaştı, fedakâr bir insandı, vefa sahibi bir insandı. Genellikle, toplumsal ilişkilerde, arkadaşlık ilişkilerinde, siyasette artık kaybolmaya yüz tuttuğunu gördüğümüz, "vefa" dediğimiz kavramın timsaliydi Sayın Mevlüt Aslanoğlu, cefakârdı, hassas bir kalpti, yürek dolu bir insandı, çok iyi bir arkadaştı. Benim Parlamentodaki en yakın arkadaşımdı diyebilirim. Bu nedenle, ayrıca, belki hissiyatım biraz daha fazla olabilir, biraz daha bu konuda fazla söz söyleme hakkını kendimde görüyorum. Parlamentoda da siyasi partiler üstü bir grup başkan vekili unvanını hep birlikte kendisine vermiştik. Dört siyasi parti arasında uzlaşmayı sağlayan iyi bir arkadaşımızdı. Cenaze namazı gerçekten örnekti, her siyaset adamının ders alması gereken bir cemaat vardı orada. Bütün siyasi partiler vardı, sayın bakanlar vardı, toplumun her kesiminden insanlar vardı. Böylesi bir kitleyi cenazesinde buluşturabilme özelliği bir siyaset adamının herhâlde olması gereken özelliğidir. Allah rahmet etsin diyorum. Parlamentoya, ailesine, arkadaşlarına sabır diliyorum, başsağlığı diliyorum. Mevlüt Aslanoğlu'nu çok özleyeceğim.

MUSTAFA ELİTAŞ (Ak Parti Grup Başkan Vekili-Kayseri) - Yine, bu süreç içerisinde on bir buçuk yıldır bu sıralarda birlikte siyaset yaptığımız, önce Malatya milletvekilliği, daha sonra İstanbul milletvekilliği yapan, milletvekilliğinden önce de dostluğumuz bulunan rahmetli Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü de yaşadık. Mevlüt Bey Türkiye Büyük Millet Meclisinin en renkli simalarından biriydi. Hakaret etmeden hakkını arayan ender milletvekillerinden, ender siyasetçilerinden biriydi. Belki de tek örneğidir diyebiliriz. Ferit Mevlüt Bey'in yokluğunu sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil tüm siyasi parti grupları herhâlde çok arayacaktır, çünkü uzlaşmanın en önemli örneklerinden, temsilcilerinden biriydi. Bizimle, grup başkan vekili arkadaşlarla gelir, o gün nasıl uyumlu bir şekilde meseleyi çözeriz diye gayret gösteren arkadaşımızdı. Hem Cumhuriyet Halk Partisinin başı sağ olsun hem de hepimizin başı sağ olsun diyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Bunu şekli manada değil, -yani, Akif Bey biraz önce söyledi- ölenin arkasından iyi konuşulur anlamında değil, gerçekten on bir buçuk yıldır kendisini tanıyan bir arkadaşı, bir milletvekili olarak yürekten söylediğimi ifade etmek istiyorum.

*

AYŞE NUR BAHÇEKAPILI (Ak Parti Grup Başkan Vekili-İstanbul) - Geçtiğimiz perşembe gecesi de Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybettik. Ailesine, sevenlerine, hepimize ve özellikle Cumhuriyet Halk Partisi ailesine başı sağ olsun diyorum. Mevlüt Bey, çok duygusal, çok renkli, çok çalışkan, çok uzlaşmacı kimliğiyle tanınan bir kişilikti, -zor anları onun sayesinde aştığımızı biliyorum- nazik bir insandı, ilkeliydi, saygın bir üslubu vardı, güven duyulan bir siyasetçiydi. Ondan öğreneceğimiz çok şey var diye düşünüyorum, umarım, hepimize örnek olur. Sevgili Mevlüt Ağabey'e şunu söylemek istiyorum son olarak: Bu salon, bu koltuklar, bu komisyon odaları sizi hiç unutmayacak; rahat uyuyun Mevlüt Ağabey.

*

ÖMER FARUK ÖZ (Ak Parti- Malatya) - Cuma gecesi kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Malatya ve Türkiye sevdalısı, gönül insanı, siyaseti uzlaşmacı yapısıyla, hizmet anlayışıyla yapan milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu ağabeyime Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun diyorum, başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun diyorum, Mevlüt Ağabey, seni çok özleyeceğiz diyorum.

*

NURETTİN DEMİR (CHP- Muğla) - Mevlüt Aslanoğlu gerçekten hümanist, dost, çalışkan bir kardeşimizdi; kaybettik, mekânı cennet olsun.

*

ORHAN DÜZGÜN (CHP- Tokat) - Ben de diğer arkadaşlarım gibi yalnızca bizim değil, Parlamento grubunun hepsinin ağabeyi olan Mevlüt Aslanoğlu'nu rahmetle anıyorum, ailesine sabır diliyorum.

*

MEHMET METİNER (Ak Parti- Adıyaman) - Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ölüm haberini duyduğumda yüreğime derin bir hüznün çöktüğünü hissettim. Bu hüzne sebep elbette sevgi ve saygı ilişkisiydi. Siyasal aidiyetlerimiz ve görüşlerimiz farklı bile olsa pekâlâ insani meziyetlerimizden dolayı birbirimizi sevebilir ve sayabiliriz. Mevlüt Aslanoğlu bence sevgi ve saygıyı hak eden güzel insanlardan biriydi. O "Mevlüt Ağabey" diye hitap ettiğimde yüreğimde sıcaklık hissettiğim ender bir siyaset adamıydı. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

*

TUFAN KÖSE (CHP- Çorum) - Tanımış olmaktan onur ve mutluluk duyduğum gönlü bol, yüreği insan sevgisi dolu, dost insan İstanbul Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmiş olmaktan dolayı çok üzüntülüyüz; ruhu şad, mekânı cennet olsun diyorum.

*

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ (Ak Parti- Isparta) - Sayın Başkan, ben de Soma'da yaşamını yitiren tüm emekçi kardeşlerime Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.Mevlüt Aslanoğlu ağabey de Hakk'a yürüdü; kendisine de Allah'tan rahmet, ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına da sabırlar temenni ediyorum.Mevlüt ağabeyle Meclise geldiğimden bu yana yedi yıldır Plan ve Bütçe Komisyonunda birlikte görev yaptık. Mevlüt ağabey sadece bir milletvekili arkadaşımız değil onun da çok ötesinde insanlığıyla, sevecenliğiyle, coşkusuyla, uzlaşmacı kimliğiyle muhteşem bir dosttu naif ve hassas. Milletini, devletini çok seven tam bir halk adamıydı. Sporcuyu, spor kulüplerini, tütün yetiştiricisini, muhtarı, bekçiyi, döviz mağdurunu, toplumun pek çok kesimini yetim bıraktı. Onu çok özleyeceğiz; mekânı cennet olsun diyorum.

*

SEYFETTİN YILMAZ (MHP- Adana) -Ben de gerçekten bir gönül adamı olan çok değerli ağabeyim Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum; Allah mekânını cennet eylesin.

*

ALİM IŞIK (MHP- Kütahya) - Ayrıca Meclisimizin çalışkan, sevgi dolu ve insan özelliklerini üzerinde topladığına hep beraber inandığımız, dürüst milletvekili Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu Ağabeyimize de Allah'tan rahmet diliyorum, hepimizin başı sağ olsun diyorum.

*

SALİH FIRAT (Adıyaman) -Ayrıca sevdiğim, saydığım, değerli Mevlüt Ağabeyimizi de geçen hafta kaybettik. Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

ALİ UZUNIRMAK (MHP- Aydın) - Bir güzel insanı, iyi bir siyaset adamını kaybettik. Meclisimizin ve ailesinin başı sağ olsun diyorum. İnşallah Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun mekânı cennet olur.

*

HAYDAR AKAR (CHP- Kocaeli) - Yine geçen hafta yitirdiğimiz değerli ağabeyimiz hoşgörü sahibi sevgi dolu Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve bizlere de başsağlığı diliyorum.

MEHMET ŞANDIR (MHP- Mersin) - Değerli milletvekilleri, geçen hafta kaybettiğimiz Meclisimizin çok değerli bir üyesi, çok güzel bir insan, çalışkan bir millet evladı Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu da acıyla anıyorum, rahmetle anıyorum; ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.Ve buradan bir teklifte bulunuyorum: Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ismini yaşatmalıdır. Onun şahsında, ortaya koyduğu siyaset üslubunu yaşatabilmek için, onun, Meclisin bir… (Mikrofon otomatik cihaz tarafından kapatıldı)

*

AFİF DEMİRKIRAN (Ak Parti- Siirt) - Ben de değerli, güzel insan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve Parlamentomuzun başı sağ olsun. Güzel bir insandı, Allah cennetiyle şenlendirsin.

*

REŞAT DOĞRU (MHP- Tokat) - Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet; ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diliyorum. Çalışkan, dürüst bir kardeşimizi kaybettik. Yüreğimiz yanıyor, mekânı cennet olsun diyorum.

*

TURGUT DİBEK (CHP- Kırklareli) - İki dönemdir burada, Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu'yla birlikte görev yaptık, geçen dönem ve bu dönem. Mevlüt Ağabeyim, buradaki tüm arkadaşlarımızın da gördüğü gibi çok farklı özellikleri olan bir büyüğümüzdü. Bir arkadaşımız da belirtti, toplumda, Türkiye'de işte ezilen kesimler, aranmayan kesimler, sorunları çok fazla konuşulmayan kesimlerin her birinin sesi olmuştu kendisi. Mahalle muhtarlarımız, köy muhtarlarımız, gece bekçileri, amatör spor kulüpleri, her birinin burada sesi olmuştu. Çok özel bir kişiliğe sahipti. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın, ben tüm milletvekillerimizin kendisini sevdiğini ve saydığını biliyorum. O nedenle kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, hepimizin başı sağ olsun.

*

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT (CHP- İstanbul) -Birlikte çalışmaktan onur duyduğum ağabeyim Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmiş olmaktan derin üzüntü duyduğumu burada belirtmek istiyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum, kendisine rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun diyorum.

*

RAMAZAN KERİM ÖZKAN (CHP- Burdur) -Yine, 22 ve 23'üncü Dönemde Malatya, 24'üncü Dönemde İstanbul Milletvekili olan, on iki yıldır arkadaşlık yaptığımız Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı hepimizi üzmüştür. Onun "Oy babo!" deyişlerini hep beraber özleyeceğiz.Çalışkan, yara sarmasını bilen değerli kardeşimin ailesine, Malatyalılara başsağlığı diliyorum. Acımız büyüktür. Sözün bittiği yerdeyiz. Tekrar kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

*

HALİL MAZICIOĞLU (Ak Parti- Gaziantep) -Çok değerli Mevlüt Abimize, hem Malatya hem İstanbul Milletvekili olan Mevlüt Abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kendisinin yanında Gaziantep'in ve Gaziantep sanayicilerinin özel bir yeri vardı ve onunla ilgili çok sohbetlerimiz olmuştu. Allah mekânını cennet eylesin.

*

DİLEK AKAGÜN YILMAZ (CHP- Uşak) -Öncelikle, Sevgili Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı diliyorum ve sabırlar diliyorum.

*

HURŞİT GÜNEŞ (CHP- Kocaeli) - Öncelikle, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili, kalender insan, çalışkan arkadaşımız, uyumlu insan Mevlüt Aslanoğlu'nun kaybından dolayı, kuşkusuz, büyük bir üzüntü içindeyiz. Kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine ve yakınlarına sabrı cemil diliyoruz.

*

VELİ AĞBABA (CHP- Malatya) - Yine, cuma sabahı ani bir kalp kriziyle Sayın Mevlüt Aslanoğlu vefat etti. Mevlüt Aslanoğlu, 1998'den beri, birlikte siyaset yaptığımız bir ağabeyimizdi. Şöyle söyleyebiliriz: Nevi şahsına münhasır bir insandı. Alışılmış bir siyasetçi değildi. O, sevgi adamıydı. O, hoşgörü adamıydı. O, herkese aynı gözle bakan birisiydi. O, Malatyalılığını her yerde öne çıkaran birisiydi. O, kendi deyimiyle, Malatya'nın delisiydi. O, Malatya'nın babasıydı. O, yine kendi deyimiyle, modern bir dilenciydi. Siyaset yaptığı dönem boyunca hep zenginden aldı, fakire verdi, yoksulun yanında oldu ve Malatya'ya unutulmaz yatırımlar yaptı, unutulmaz izler bıraktı. Türkiye'de, maalesef, Malatyalılar çok sevdikleri bir ağabeyini, çok sevdikleri bir babasını çok sevdikleri bir kardeşlerini kaybetti. Ben, tekrar rahmet diliyorum.

*

RECEP AKDAĞ (Ak Parti- Erzurum) - Mevlüt Aslanoğlu Kardeşimiz, Milletvekilimiz, bütün arkadaşlarımızın dikkatini çekmiştir, herkesin "Ağabey" diyerek vefatı için teessürlerini belirttiği bir kardeşimizdi. Gerçekten, benim de kendisiyle çok yakın bir hukukum vardı, özellikle hastalığı dolayısıyla yakın bir hukukumuz oluşmuştu. Uzlaşmacı kimliğiyle, mutedil siyaset anlayışıyla örnek bir şahsiyetti. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, acılı ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına da başsağlığı temenni ediyorum.

*

KEMAL DEĞİRMENDERELİ (CHP- Edirne) -Değerli milletvekilleri "Gerçek değer varlığında boşluk dolduran değil, yokluğunda boşluğu hissedilendir." diyor şair. Gerçekten, çelebi politikacı Mevlüt Aslanoğlu Ağabeyimiz de Parlamentoda eksikliği hissedilecek bir insan, ışıklar içerisinde yatsın.

*

HALUK AHMET GÜMÜŞ (CHP- Balıkesir) - Sayın üyemiz, değerli siyaset adamı Mevlüt Aslanoğlu Türk siyasi tarihinde sosyal zekâsı ve çalışkanlığıyla hatırlanacaktır, Allah rahmet eylesin diyorum.

*

BAŞKAN (Sadık Yakut)- Sayın milletvekilleri, mütevazı kişiliğiyle milletimizin ve milletvekillerimizin gönlünde taht kurmuş, millete hizmetin halka ve Hakk'a hizmet olduğunu benimsemiş, 2002-2011 yılları arasında Malatya milletvekilliği, 2011-2014 yılları arasında İstanbul milletvekilliği yapan Aslanoğlu, herkesin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınlarına olmak üzere Meclisimize ve Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna başsağlığı diliyorum. Mevlüt Ağabey, bugün Genel Kurulda hakkında çok güzel sözler söylendi, rahat uyu, ruhun şad olsun, mekânın cennet olsun diyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız