SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepimizi Birleştiren Malatyalılık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:56
'Hepimizi Birleştiren Malatyalılık'
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’nın çeşitli üniversitelerinde okuyan Malatyalı öğrencilerden bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Meclis’te ziyaret etti.

Meclis’teki ofisinde ve CHP Grup Toplantı Salonu’nda Milletvekili Ağbaba ile öğrenciler arasında sıcak bir sohbet gerçekleşirken, Ağbaba, öğrencilere kendisini ziyaret ettikleri için teşekkür etti.

Ağbaba, “Hepimizi burada, TBMM’de birleştiren bir şey var: O da Malatyalı olmak. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun Malatyalıların bir özelliği daha var. O da Malatya dendiğinde hepimizin birleşmesidir. Malatyalı üniversite öğrencilerini gördükçe gururlanıyorum. Malatyalı gençlerin üniversitelerde eğitim görebilmesi, bürokraside önemli görevler alması için daha çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ağbaba, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tıpkı sizler gibi ben de her zaman Malatyalı olmaktan gurur duyuyorum. İki Cumhurbaşkanı yetiştirmiş bir ilin milletvekili olmak büyük bir gurur kaynağı. Hekimhan’ın cevizi, Doğanşehir’in elması,fasulyesi, Arapgir’in üzümü, Arguvan’ın kavunu, Yazıhan’ın tahılı ve en nihayetinde kayısımız ile Malatyamız bir başka. TBMM’deki kapım sizlere her zaman açık. Her zaman ziyaretime gelebilir ve ne sorununuz olursa olsun beni arayabilirsiniz.”

Milletvekili Veli Ağbaba, öğrencilere bir yıl boyunca hazırlamış olduğu rapor ve kitaplardan oluşan bir set hediye etti.

Sohbet sırasında söz alan bir öğrenci, “Hem Malatya’nın hem Türkiye’nin sorunları için mücadele ediyorsunuz. Meclis’te dile getiriyorsunuz. Sadece Malatya’nın değil tüm Türkiye’nin milletvekilisiniz. Size tüm bu gayretlerinizden dolayı ve bizleri TBMM ağırladığınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız