SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimizi Derinden Üzdü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:21
A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Okutman Fehmi Kolçak (48), öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Kolçak için ilk olarak İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü C Blok önünde bir tören düzenlendi. İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Abdullah Çolak’ın okuduğu dualar ve Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlhan Erdem’in merhum Kolçak’ın öz geçmişini anlatmasıyla başlayan törende Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik de bir konuşma yaptı.

“İnsanların dünya hayatında en aciz oldukları ve kendilerini en aciz hissettikleri an ölüm gerçeğidir” diyen Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, ölümün mukadder bir gerçek olduğunu söyledi. İnsanoğlunun bu gerçek karşısında acziyetini ifade etme dışında bir şey yapamadığını anlatan Çelik, şöyle konuştu: "Üniversitemizin gelişmesi konusunda önemli katkıları olan ve ani ölümü ile hepimizi derinden üzen merhum Fehmi Kolçak’a, Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.” 

Kolçak’ın cenazesi daha sonra şehir mezarlığına getirildi. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kolçak, toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, akademisyenler, öğretim görevlileri, öğrenciler ve Kolçak ailesi katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız