SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepimizi Kandırdı!.'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, AKP milletvekili Öznur Çalık, Belediye başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi başkanı Naci Şavata, AKP il başkanı Mustafa Şahin, CHP eski milletvekili Muharrem Kılıç, Malatya Belediye başkan adayı Ömer Şarapnal, Ziraat Odası başkanı Bayram Polatbaş, muhtarlar ile partili İl, ilçe ve belde belediye başkanları, İl genel ve belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile kadın, gençlik kolları yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, iktidar partisini eleştirdi. Aslanoğlu, yaptığı konuşmada, "Açılım ilk önce kafalarda olmalıdır. Yüreğiyle inanmayan insan, açılım yapamaz. Bugüne kadar Alevi ve demokratik açılımı diyorsun ama yüreğinde demokrasiyi sindirmelisin ki, açılım yapabilesin. Türkiye'de her türlü özgürlüğün yaşanmasını isteyen bir kişiyim ama önce sen demokrasiye inanmalısın. Ülkenin bölünmez bütünlüğü parçalanmadığı sürece herkes dilini ve dinini yaşamalıdır. Bu meclis bundan böyle bir dahaki seçime kadar sosyal barışı kaybetti. Meclis'te dengeler alt üst olmuştur. Herkes ne konuştuğunu bilmelidir" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş ise yaptığı konuşmada, "CHP iktidarında herkesin işi olacak, aşı olacak. Yoksulumuz din istismarcılarının tuzağına düşmeden yardımlaşacak, herkes kimliğini şeref gibi yaşayacak, kardeşçe kucaklaşacak. İşte o zaman bayramlarımız buruk olmayacak" şeklinde konuştu.

NOTLAR..
• AKP'li vekil Öznur Çalık, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak tedavi gören CHP’li vekil Aslanoğlu’na "Hepimizi kandırdı. Hasta falan değil" diye espri yaparken, Aslanoğlu “Hastaydım ama iyileştim” şeklinde karşılık verince Çalık, "İyi o zaman durmak yok, yola devam" diye takıldı. 2 vekilin arasındaki diyalog kahkahalara neden oldu

• Parti binasına girişten itibaren herkesle bayramlaşan Çalık, “Yav buradaki insanların hepsini tanıyorum, çok iyi dostlarım ” deyince, partililerden biri; “sayın vekilim, zaten hep biriz, aramızda sizi de görmek isteriz” diye konuşunca vekil Çalık; “Hayır, hayır, hayatımda hiç solda siyaset yapmadım” diye yanıt verdi.

• İl başkanlığı makamında ikram edilen kayısılı çikolatayı yerken görüntülenen Çalık'ı AKP il başkanı Mustafa Şahin uyardı ve “Dikkat et Öznur hanım, 6 oklu çıkolatalı kayısı yiyorsun” deyince odada ikinci kahkaha tufanı koptu.

FOTOĞRAFLAR: Yaşar KARAASLAN ve İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız