SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hepimizin Çok Değerli Aileleri Var!..''

A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor eski başkan Adnan Ölmez'in, bir federasyon yöneticisi ile yaptığını iddia ettiği şike görüşmesiyle ilgili iddiayı yazan Vatan Gazetesi spor müdürü İbrahim Seten, bu kez Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'la yaptığı görüşmeyi yazdı.

Seten'in "Aydın'la Görüştüm" başlıklı yazısı şöyle:

"Günlerden 22 Temmuz Cumartesi... Yakın bir dosttan telefon geliyor. "Bu akşamüstü buluşalım. Seni bir abiyle görüştüreceğim" diyor. Espriler yapıp randevulaşıyoruz. Nitekim 18.00 civarında, Mecidiyeköy'deki gazete binasına yakın bir yerde buluşuyoruz.

Sonradan anlıyorum ki, görüşeceğim kişi A.Gücü Başkanı Cemal Aydın... Aynı gün Samsunspor eski başkanı Adnan Ölmez'in AGücü eski 2. başkanı M. Kemal Unsal ve Bülent Yavuz'la ilgili iddiaları nedeniyle bir hayli gergin...

1 saati aşkın bir süre sohbet ediyoruz. Aydın, öncelikle söz konusu haberde kendilerine söz hakkı verilmediğini belirtip sitem ediyor. Kendisine "Bülent Yavuz'u 3 kez aradım ama bu konuyu konuşamadım" diyorum. "Keşke beni arasaydın" diyor. İddialar onun adını kullandığı öne sürülen insanlarla ilgili olduğu için aslında kendisini gerek duymadım. Ama şimdi görüyorum ki, Aydın bu konuda haklı...

Türk futbolunun şu andaki en önemli figürlerinden biri olan Cemal Aydın, hem 5 sene önceki G.Saray maçı, hem de Ölmez'in iddialarında A.Gücü camiasının rencide edildiğini, eğer kendilerine söz hakkı tanınmazsa ilişkilerin bozulabileceğini belirtip şu cümleyi sarfediyor:

"A.Gücü taraftan değişiktir. Ankara'da polisle birlikte çeşitli kampanyalar yapmamıza rağmen, yine de bazı olayları engelleyemiyoruz. Bu tip yanlı haberler sürerse onları tutamam. Hepimizin birden başı ağrır."

Yine konuşmanın bir yerinde "Hepimizin çok değerli aileleri var. Aile huzurumuzu doğruluğu belli olmayan söylentilerle bozmaya değer mi?" sorusunu yöneltiyor...

Hakemden mesaj var
Son bölümde ise tartışmalı bir hakemle ilgili bana verilen mesaj var. Eğer 'istenmeyen' söz konusu haberi yaparsam, o hakem yakın bir arkadaşımla ilgili bazı iddialarda bulunacakmış...

Cemal Aydın, herhangi biri değil...
Kulüpler Birliği eski başkanı, yıllardır A.Gücü'nün başkanı, bence Haluk Ulusoy son seçimi onun bariz desteğiyle kazandı. Aydın'ın federasyondaki etkisini federasyon olağanüstü bir gündemle cumartesi günü toplanırken, öğlenki Avusturya uçağından iner inmez akşama kadar federasyonda, Haluk Ulusoy'un yanında kalmasından anlıyoruz.

Haksızlık etmeyelim: Aydın beni kesinlikle tehdit etmedi. Hukukçu, hitabeti kuvvetli ve çok tecrübeli. Ama satir aralarında verdiği mesajlar, kendisini tanımayan herkesi tedirgin edebilecek nitelikteydi. Ben de hiçbir mesajı boş yere vermeyeceğine inanç;orum.

Artık şu tesbiti yapmamız gerek...
Bundan 10 gün önce, VATAN "Lütfen Temiz Futbol" kampanyasına başlayana kadar kapılar arkasında tüm futbol yöneticileri "Bu işin masa başında bittiğini" konuşuyordu. Ama skandallar bir biri ardında patlayınca, önce bir haberle Hürriyet, sonra 2 röportajla Milliyet bizim kampanyamıza katılınca o kişiler tedirgin oldu. Umut ediyorum, önümüzdeki sezon daha 'aydınlık' geçecek... Bu arada biz de korkusuz haberciliğimize devam edeceğiz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız