SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimizin Uyanması Gerekir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim-Sen Şube Başkanı Tarık Kaya, Berkin Elvan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı. 

Sendika binasında yapılan açıklamada Şube Başkanı Tarık Kaya, “Bir yıl önce aramızdan ayrılan Berkin Elvan komada kaldığı 269 gün boyunca hepimize “Sadece benim uyanmam yetmez. Bu ülkedeki adaletsizlikten, hukuksuzluktan beslenen sisteme karşı halkın, hepimizin uyanması gerekir” mesajını vermiştir” dedi.

Kaya açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Berkin’in aramızdan ayrılışında “Çocuklar Uyurken Sessiz Olunur, Ölürken Değil!” demiştik. Ancak Gezi Direnişinden bugüne eşit, özgür, demokratik bir ülke ve dünya talep eden çocuklarımızı, gençlerimizi hedef alan katliamlara yenileri eklenmeye devam etmektedir. Çocuklarımızın, gençlerimizin sokakta katledildiği, cezaevlerinde her türlü şiddete maruz bırakıldığı koşullarda Berkin’in 269 günlük yaşam mücadelesi ile verdiği mesajın gereğini yerine getirmek boynumuzun borcudur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız