SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepinizi Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da düzenlenecek olan Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'na geniş katılım istendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın destekleriyle Antalya'da 28 Nisan - 1 Mayıs tarihllera arasında düzenlenecek olan Antalya Yörex 2.Yöresel Ürünler Fuarı nedeniyle, Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen bölge bilgilendirme toplantısına, Malatya, Adıyaman, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Erzurum ve Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası temsilcileri katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, İnönü Üniversitesi'nden Doç. Dr. Bayram Murat Asma, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, diğer ilgili ve yetkililerin katıldığı topantıda, Antalya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Erol Köksalan ile Antalya Ticaret Borsası Tarım Danışmanı Sedat Kolcuoğlu, açılacak fuar hakkında bilgi aktardılar.

Antalya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Erol Köksalan, "Fuar'da, coğrafi işaret almış ya da henüz almamış olan, yöresinin adıylan anılan ya da yöresinin adıyla anılması istenen bu adla ticari değer kazanmış ürünleri tanıtmak istiyoruz. Ürünlerin pazarlarını geliştirmek ve yeni pazarlar meydana getirmek isteyen, ticaret değerlerini arttırmak isteyenlere fuar ile fırsatlar sunuyoruz"ifadelerini kullandı.

Antalya Ticaret Borsası Tarım Danışmanı Sedat Kolcuoğlu da sinevizyon eşliğinde geçen yıl birincisi gerçekleştirilen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı hakkında bilgi aktarıp, bu yıl geniş katılım istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız