SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepinizin Emrindeyim"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekili ve Çevre Komisyon Üyesi Cemal Akın, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kale ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
 
Akın ve Tüfenkçi'yi, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan, AK Parti Kale İlçe Başkanı Kazım Çiçek ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren il başkanı Tüfenkçi, "Kale'nin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları takip ediyoruz. Milletvekillerimizi belli aralıklarla sizlerle buluşturarak sorunlarınızı direk aktarma imkanı sunuyoruz. Biz sadece seçim zamanlarında değil sürekli olarak halkımızın içindeyiz" dedi.
 
Tüfenkçi'den sonra söz alan AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da, 1950'den beri demokrasiye en büyük desteği İzolluların verdiğini bunu en son seçimlerde de gördüklerini söyledi AKP iktidarı olarak hedeflerinin asfaltsız tek yol kalmaması olduğunu belirten Akın, "Sorunlarınızın farkındayız. Kale'nin en büyük sorununun da ara mahallerin yolları ve su sorunu olduğunu biliyoruz. Kale'nin su ve yol sorunları 2012'de çözülecektir" dedi.
 
Kalelilerin 3 yaşındaki çocuğundan 70 yaşındaki dedesine kadar tümünün emrinde olduğunu telefonunun 24 saat açık olduğunu kendisine sürekli ulaşabileceklerinin altını çizen Akın'ın bu sözleri de Kaleliler tarafından alkışlandı.
 
AKP iktidarından önceki iktidarların 10 yılda çözdüğü sorunları partilerinin 1 yılda çözdüğünü söyleyen Akın sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Biz AK Parti milletvekilleri olarak 3 gün Ankara'da 4 gün de seçim bölgelerimizde çalışıyoruz. Bu sürekli böyle devam edecek. Biz daima halkımızla iç içe olacağız. Kale, Türkiye'nin en güzel ilçesi olma yolundadır. Bunu görebiliyoruz. Ben başta AK Parti Malatya il teşkilatımız olmak üzere, Kale ve diğer tüm teşkilat başkanı ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."
 
Yeni Anayasa ile ilgili de konuşan Akın, "Bu dönemde yapılacak olan yeni Anayasa ile birlikte ülkenin önü açılacaktır"dedi.
 
Konuşmaların ardından Akın ve Tüfenkçi, toplantıya katılanlarla tek tek ilgilenerek sorunları not aldı. Bu ziyaretin ardından AKP'li heyet, İnönü Üniversitesi tarafından Kale'de inşaatı süren Sosyal Tesislere de geçerek çalışmalar hakkında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'ten bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız