SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsi Birbirinden Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:40
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Gürses Kılıç, sezon sonuna kadar oynayacakları bütün maçların final havasında geçeceğini ve en iyi puanla ligi bitirmek istediklerini bildirdi. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuparına açıklamalar yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Balıkesirspor karşılaşmasında yedikleri basit bir golün karşılaşmayı kaybetmelerine neden olduğunu söyledi. Kılıç, Balıkesirspor maçında risk almalarına rağmen öndeki oyuncuların istenileni veremediklerini belirterek, "Üst üste aldığımız 3 galibiyetten sonra Altay ve Balıkesirspor maçları aslında biraz gücümüzü test etme karşılaşmalarıydı. Maalesef ki, iki maçtan da istemediğimiz sonuçlarla ayrıldık. Balıkesirspor maçına bay haftasıyla beraber oldukça iyi hazırlanmıştık. Oyuncu arkadaşlarımız kazanma arzusundaydı ve çok iyi çalışmışlardı. Maça da dengeli başladık. Önemli bir rakibe karşı oynanması gerektiği gibi iyi başladık. Oyunun ilerleyen dakikaları bizim lehimize doğru giderken hem oyun hem de pozisyon anlamında oyun bize dönmeye başlamışken maalesef hiç arzu etmediğimiz, hiç hesapta olmayan basit bir gol yedik. O golden sonrada ne olduysa oldu. Tamamen oyunun dengesi değişti. İkinci bölümde risk aldık. Risk aldığımız bölümde de öndeki oyuncularımızın oyuna çok fazla renk katamaması sonucu oyunun büyük bir bölümünü rakibe verdik. Güçlü ve şampiyonluğa oynayan bir takım, deplasmanlarda bugüne kadar sadece bir maç kaybetmiş olan Balıkesirspor takımı da, bunu iyi değerlendirdi ve maçı kazandı. Aslında çok kısa bir özet var maçla ilgili, bizim yediğimiz gol, bizim maçı kaybetmemize, rakibin kalecisinin çok zor bir pozisyonda topu çıkartması, onların kazanmasını sağladı" dedi. 
 
Balıkesirspor karşılaşmasında yenilen frikik golüne de değinen tecrübeli teknik adam, şunları aktardı:
 
"Şimdi biz durduğumuz alandan kaledeki boşluğu çok iyi görüyorduk. Her vuruşun net bir gol olabileceği gözüküyordu. Ben onu kalecimiz Mesut'a özellikle işaret ettim. O alan çok boş dedim. Maalesef dediğimiz gibi oldu. Mesut, barajı biraz içeri kurdurdu. Aslında kale direğinin dışına doğru barajın taşması gerekirdi. Eğer o baraj doğru kurulmuş olsaydı, Mesut'ta doğru bir yerde durmuş olacaktı. Top yavaştı ve gol olma şansı bana göre çok düşüktü. Maalesef oradan bir gol yedik." 
 
Gürses Kılıç, gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediklerini vurgulayarak, "Pozisyonlar bulduk. Oyunun son bölümünde Balıkesirspor takımı bize karşı net pozisyonlar yakaladı. Ama artık orada işi riske almıştık. Maçı en kötü berabere getirmeye çalışıyorduk. İkinci yarıda çok üstün oynamasak bile gol pozisyonları da bulduk. Fakat orada işte doğru vuruş mu diyelim, sahanın azizliği mi diyelim, gol yapamayınca ister istemez bazı şeyleri kabullenmek zorunda kaldık" ifadelerini kullandı. 
 
Önlerindeki Diyarbakırspor maçını da değerlendiren Kılıç, "Kalan 9 maçımız var. Her maç birbirinden önemli. Diyarbakırspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Onlar bu tür maçları kurtuluş maçı olarak görecektir. Ona göre de hazırlanacaktır. Bizde hem Diyarbakırspor maçı hem de ardından Gaziosmanpaşa maçı, Tokatspor maçı kısacası kalan bütün maçlarımız final havasında olacak. Bu karşılaşmaları kazanılması gereken maçlar olarak görüyoruz. Buradan ne kadar çok puan alırsak, hanemize ne kadar çok puan yazdırırsak bizim için avantaj olacak" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız