SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepsi Boş Laf'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, iktidar partisinin halk üzerinde baskı kurmak istediğini öne sürdü ve "Malatya için bugüne kadar ne yaptınız?" diye sordu.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"ALDIĞIMIZ HER NEFES MALATYA İÇİN
S.P Malatya Belediye Başkan Adayı Yaşar Çerçi Mahalle ve semt gezilerinde vatandaşlarla kucaklaştı. 29 Mart Yerel seçimlerinin sadece kendileri için değil, Malatya için de bir sınav olacağını söyledi.

TV DE KONUŞTU
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, TV Programda Projelerini ve yapacağı hizmetleri anlatı. TV Malatya’da Rıfat Gökçe’nin sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Adayı Çerçi, program süresince rahat ve kendisinden emin bir başkan profiliyle dikkat çekti.

BİZE İNANLARI HİÇ MAHCUP ETMEDİK
SP Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Yaşar Çerçi, Malatya’da gördüğü teveccühün kendisi için asıl hazine olduğunu belirterek, Malatya halkına teşekkür etti. hemşirelerimiz bizim geçmiş dönemde Malatya’mıza yaptığımız çalışmaları ve yapılan bu işlerin ise her Mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet olduğunu bildiklerini, bize inandıklarının göstergesi olarak algıladıklarını söyledi. Kendilerine inananları asla mahcup etmediklerinin de altını çizdi.

29 MART MALATYA İÇİN BİR SINAV
“Malatya siyasi bir dönüm noktasına gelmiştir. Halkımız 29 Mart seçimlerinde bir sınav verecektir. Bu sınav, halk iradesi sınavıdır. Halkımızın bu irade mücadelesinde başarıyla, yüzünün akıyla çıkacağına eminim” diyen Çerçi, dayatıların, emri vakilerin, ahbap çavuş ilişkilerinin Malatya’ya hâkim olmayacağını söyledi. Çerçi şöyle devam etti: “Halkımızın üstünde bir baskı kurmak istiyorlar. Alternatifsiz olduklarını, hükümette olmalarının avantajından bahsediyorlar. Ama hepsi boş laf.”

MALATYA İÇİN NE YAPTINIZ?
SP Partisi Malatya Belediye Başkanı Yaşar Çerçi İktidar Partisinin sorumsuz ve ciddi olmayan siyaset yapmasını eleştirerek şöyle dedi:

“Bugün meydanlarda Malatya için bir şey yapanları değil, Malatya’ya bir çivi dahi çakmamış insanların meydanları doldurup, hemşerilerimizin akıllarını çelmeye çalıştıklarını görüyorum. Halkımız da benim gördüğümü görüyor. Bu soruyu sadece ben değil herkes soruyor: Malatya için bugüne kadar ne yaptınız?”

MALATYA’YI BİR FACİANIN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR
Çerçi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Malatya’da siyasetçiler evrak takipçiliği yapmaktadırlar. Telefonla iş bitirmeye çalışıyorlar. Kentsel dönüşüm de yaşananlar, yapılan icraatları ortaya koyuyor. Malatya’da ak eller kirlenmiştir. 29 Mart seçimlerinde Malatya Belediyesini rant kapısı olarak görenler var. Halka mal olmuş kurumları rant kapısı olarak görürseniz sonuç facia olur. Biz Malatya’yı bir facianın eşiğinden çekip kurtarmaya çalışıyoruz. İnsanların evlerini başlarına yıkmaya çalıştılar. O zaman bu beyefendiler neden susmayı tercih etti, açıklasınlar. Meydanlar kimsenin babasının malı değil. Halkımız sadece dinliyor ama cevap 29 Martta sandıktan gelecek”

ALDIĞIMIZ HER NEFES MALATYA İÇİN
SP Malatya Belediye Başkan Adayı M. Yaşar Çerçi, “Malatya için projelerin ortalıkta gezdiğini, herkesin koltuğunun altında incikli boncuklu çantalar olduğuna vurgu yapıp, internetten, sanal âlemden kesip- kopyalayıp- yapıştırıyorlar. Adına Malatya için proje diyorlar. Vatandaş bunlara gülüyor. Bizler aldığımız her nefesi Malatya için alıyoruz. Üstelik projelerimiz sanal da değil. Sadece işlerine gelmediği için görmek istemiyorlar” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız