SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hepsi 'Kurbanzede'.. 2'si Ağır 150 Yaralı!.

0
Güncellendi - 2016-09-12 18:03:35
Hepsi 'Kurbanzede'.. 2'si Ağır 150 Yaralı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da acemi kasaplar hastanelere akın etti. Kurbanlık keserken çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların kimisi yürüyerek, kimisi araçlarla kimisi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kurban Bayramı’nın klasiği olan acemi kasaplar yine iş başındaydı. Kurban keserken kendilerini yaralayan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren hastanelerin acillerini doldurdu.

Kentte bayram namazının ardından kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlar, canlı hayvan pazarı ve izinli kesim yerlerine akın etti. Kendi kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlar ise kendilerini yaraladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar soluğu hastanede aldı. Ağır yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Acemi kasapların bazıları kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına ‘kurbanı keselim derken kendimizi kestik’ diye espri yaparken, kimisi ise tepki gösterdi.

Malatya’da yaklaşık 150 acemi kasabın kurban kesmek isterken çeşitli yerlerinden yaralanarak, hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kasap3

kasap2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mısdo (7 yıl önce)
    En alttaki fotodaki mıggomu
    0
    0
    Yanıtla