SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepsi Okullu Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yetiştirici Sınıflar Öğretim Programı toplantısı yapıldı. Programın amacının bütün çocukları okullu yapmak olduğu vurgulandı.

Yetiştirici Sınıflar Öğretim Programı İl Koordinatörü Müfettiş Vahap Kaya tarafından daha önce İlköğretim Müfettişlerine yönelik olarak yapılan bilgilendirme toplantısından sonra Merkez İlköğretim Okulu Müdürlerine yönelik Bilgilendirme ve Program Tanıtımı toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yetiştirici Sınıflar ile İlgili Öğretim Programı (YSOP) hakkında detaylı bir açıklama yapan İl Koordinatörü Müfettiş Kaya, "İlimizde okula devam edemeyen bir öğrenci kalmayıncaya kadar, bütün çocuklarımız okullu oluncaya kadar çalışmalarımız sürecektir. Kız, erkek bütün çocuklarımızı okullulaştırmak için tüm gayreti göstereceğiz. Çalışmalarımız merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde de hiç kayıt olmamış çocuklar ile okula devam edemeyen kayıtlı devamsız öğrencilerin okula devamlarının sağlanmasıdır. Okul ortamına devamı sağlanan her bir çocuk ülkemiz için kazançtır" dedi.

Malatya ile ilgili bir YSOP sayfasının açılması çalışmalarının yapıldığını; ileti ve haberleşme adresi ysop44@gmail.com olarak belirlendiğini açıkladı.
Programın amacının bütün çocukları okullu yapmak olduğu vurgulandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız