SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsini Almak İçin Gayret Göstereceğiz"

0
Güncellendi - 2018-03-04 02:19:12
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, “Bizler teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında gayret ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Nevzat Aslan, Yaşar Karataş ve Zafer Kırçuval ile birlikte AKP 6. İl Olağan Genel Kurulu’nda yeniden AKP İl Başkanlığı’na seçilerek güven tazeleyen Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bildiğimiz gibi geçtiğimiz Cumartesi gün AK Parti 6.Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığımıza devam eden Hakan Kahtalı bey görev noktasında güven tazeledi. Biz bu vesile ile sayın başkanımıza ve yeni ekibine başarılar diliyoruz. Hakikaten AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderinin birleştiği şu süreçte gerçektende parti teşkilatları ile diğer kamuoyunun birlik ve beraberliği içinde hareket etmesi ne denli önem kazandığı, geçtiğimiz şu konjonktürel süreç içerisinde gayet açık bir şekilde belirlenmiş durumda. Bizlerde gerek partimiz ve teşkilatımız ile birlikte belediye olarak, gerek vatandaşımızla birlik beraberlik içinde vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında el ele vermeye gayret ediyoruz. Bu çalışma süreci içerisinde gerek partimiz ve milletvekillerimizin, bakanımızın, genel başkan yardımcımızın bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Afrin’de 8 askerimizin şehit olmasından dolayı üzüntülerini dile getiren Başkan Gürkan, “Afrin’de 8 askerimizin şehit olması bizleri derinden üzmüştür. 8 askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı kahraman askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

“Teşkilatlar olarak bizler belediyelerimizle birlikte çok güzel işler yapıyoruz” diyen AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz teşkilat işini yaparken AK belediyelerde Allah’a şükürler olsun Malatya’mıza hizmet ediyorlar. Büyüyen Malatya’nın içinde iki tane büyük ilçemiz var. Battalgazi ilçemizde de Allah’a şükürler olsun köylerimize, mahallelerimize, sokaklarımıza yapılması gereken işlerde yüzümüzün akıyla güzel hizmetler yapılıyor. Ben Belediye Başkanımıza, yardımcılarımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Malatya’da yereldeki bu hizmetler yapılırken, genelde de hem bakanımız, hem genel başkan yardımcımız, vekillerimiz ile birlikte Malatya’mıza yapılacak hizmetler konusunda büyük destekler sağlıyor. Yerelde 14 belediyenin 12’sinde AK belediye olarak devam ediyor. İnşallah nasip olursa 2019’da yapacağımız seçimlerde teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla tüm arkadaşlarımızla birlikte inşallah 14 belediyenin hepsini almak için gayret göstereceğiz. Bu anlamda sayın Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda memleketimize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Afrin şehitlerine Allah’tan rahmet dileyen Kahtalı, “Afrin’de şehit olan kardeşlerimize de cenab-ı Allah rahmet etsin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah orda da bir tek terörist kalmayana dek mücadelemiz devam edecek. Ülkemizin içeride ve dışarıda bütün hainlerle mücadelemiz devam edecek. Allah bu birlik beraberliği bizlere nasip etmiş. Huzur ve güven içerisinde yaşayan bu ilimizde ve ülkemizin tamamında Malatya gibi olması için elimizden gelen tüm gayretleri sarf etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız