SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsinin Bakımını Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile Sütlüce Mahallesinde devam eden mezarlık bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı. 

İncelemeler esnasında değerlendirmede bulunan Polat "Büyükşehir Belediye Meclisimizin aldığı kararla kırsal mahallelerde bulunan mezarlıkların  bakımı ilçe Belediyelerine verildi. Bu çerçevede  biz Yeşilyurt Belediyesi olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün birlikte çalışmalarıyla mezarlıkların temizliğini yapıyoruz. Ayrıca mezarlıklarımıza ağaç dikim çalışmalarını da başlatmış bulunuyoruz. Bugün arkadaşlarımız, Sütlüce mahallemizin mezarlığının temizliğini yaptılar. Ekiplerimiz şuan ağaçların budama işlerini de gerçekleştiriyorlar. Bizlerde arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve yapılan çalışmaları yerinde görmek istedik. İnşallah bütün kırsal mahallelerdeki mezarlıklarımızın hepsinin bakımını gerçekleştireceğiz." dedi.

GÖKTARLA-KIRKPINAR BAĞLANTI YOLU AÇILDI

Sütlüce Mahallesindeki incelemelerin ardından Göktarla ve Kırkpınar mahalleleri arasına yapılan stabilize yol açma çalışmalarını da yerinde inceleyen ve Yeşilyurt Belediyesi ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Polat " Kış ayları asfalt çalışmalarının duraksadığı bir dönemdir. Havanın soğuması bizim asfalt üretimimizi sınırlamıştı.  Ama biz bu süreci satabilize yol açma çalışmalarına yoğunlaşarak hiç ara vermeden çalışmalarımızı devam ettirdik. Aralık, Ocak ve Şubat ayları içerisinde Dilek,  Tohma, Samanlı, Kırkpınar  ve bu bölgelerimizde çok yoğun bir şekilde stabilize yol açma çalışmalarını gerçekleştirdik  Şimdi ekiplerimiz bu bağlantı yolunu yapıyor. Elbette ki baharla birlikte stabilize yol açma çalışmalarımız hız kesecek ama bu seferde asfalt çalışmalarını süratli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Ben yeni bağlantı yolunun ve yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız