SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepsinin Projeleri Hazır'

A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Ahmet Çakır, birkaç gün içerisinde doğalgaz çalışmalarının başlayacağını, ardından imarlı yolları açıp, alt yapıyı tamamlayacaklarını söyledi.

Çakır'ın Tandoğan Mahallesi incelemelerine ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Mahalle ve esnaf gezilerine aralıksız devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tandoğan Mahallesini de ziyaret ederek mahalle muhtarı ve sakinlerinden mahallenin sorunlarını dinledi.

9 Mart Salı günü gerçekleşen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp ile Tandoğan Mahalle sakinleri katıldı.

Tandoğan mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Muhtar Yusuf Gökalp, Tandoğan Mahallesinin bazı noktalarında kanalizasyon sorunu olduğunu, açıktan akan su kanalının kapatılması gerektiğini, çocuk parkı, yeşil alan ve semt konaklarının olmadığını söyledi.

Muhtar Gökalp, “Temizlik konusunda sürdürülen çalışmalardan memnunuz. Yollarımız çok yıprandı. Sürdürülen yol açma çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Buraya kadar gelip mahallemizin sorunlarıyla ilgilendiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tandoğan Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaların yanı sıra Malatya’ya yapımı planlanan projelerle ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tandoğan Mahallesinde imarlı yolların açılması çalışmalarının sürdüğünü, bu çalışmaların devamında kanalizasyon ve diğer alt yapı hizmetlerinin yapılacağını, önümüzdeki birkaç gün içinde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Başkan Çakır, “Mahallemizin yollarını bu çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden yapacağız. Açılan imarlı yollarla da mahallemizin çehresi değişecek. Mahallemize semt konağı, çocuk parkı ve yeşil alanları bu sene yapacağız. Hepsinin projeleri hazır”dedi.

Yapılacak olan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirten Tandoğan Mahalle sakinleri de, özellikle yaşanılan kanalizasyon sorununun çarpık yapılaşmadan kaynaklandığını, bu çarpık yapılaşmanın yeni yeni sorunlar ortaya çıkardığını bunun önüne geçebilmenin de sadece kentsel dönüşümle olacağını söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız