SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hepsiyle Anlaştık'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, iç transferde bütün futbolcularla maddi konularda anlaştıklarını söyledi.

Korkmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "İç transferde bütün futbolcularımızla masaya oturduk. Futbolcularımızın istediği rakam ve bizim önerdiğimiz rakam üzerinden görüşmeler yaptık. Netice olarak futbolcularımızın hepsiyle anlaşma sağladık. Futbolcularımızla aramızda maddi pürüz kalmadı" dedi.

"KONTENJAN KONUSUNDA TFF İLE GÖRÜŞTÜK"
Transferde önü kapalı olan takımlar için futbolcu kontenjanının büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Korkmaz, "Bizim olduğu gibi birkaç takımın futbolcu transferi noktasında önleri kapalı. Bu durum hem futbolcu transferi yapılamamasına hem de kulüpten alacaklı olan futbolcularla tam anlamıyla alacakları konusunda uzlaşamamaya neden oluyor. Bu noktada TFF Başkanı Mahmut Özgener ile bir görüşme yaptık. transferde önü kapalı olan takımların 1-2 futbolcu transferi kontenjanına sahip olması noktasında bir kararın Türk futbolu için büyük bir gelişme olacağını kaydettik. Bu noktada hem transfer yapılabilecek. Hem de kulüpten alacaklı olan futbolcularla daha rahat anlaşma sağlanacak diye düşünüyorum. Bu konuda TFF görüşmelerini sürdürüyor. Birkaç gün içerisinde nihai bir kararın çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMASI YOZGAT'TA YAPILACAK
Korkmaz, ilk etap kamp çalışmalarının Perşembe günü başlayacağını belirterek, "İlk etap kamp çalışmamızı Yeşiltepe Tesisleri'nde yapacağız. Yaklaşık 10 günlük çalışmanın ardından 10 Ağustos'ta Yozgat Galata Tesisleri Çamlık Otel'de 15 gün süreli bir kamp çalışması yapacağız. Bildiğiniz üzere takım 3 yıldır kamp yapamıyor. Bu kamp çalışmasının takıma ayrı bir motive katacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"LİGE İYİ BAŞLARSAK DEVAMI GELİR"
Lige en iyi şekilde hazırlanmayı planladıklarını kaydeden Korkmaz, "Kamp çalışmalarını iyi değerlendirip, lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu noktada yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız. Lige iyi başlarsak bunun devam gelir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız