SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsiyle Gurur Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-08 00:17:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonasından beş altın iki bronz madalya ile dönen Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübünün şampiyon sporcularını makamında ağırladı.

Down sendromlu ve otizmli çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunmak, toplumla kaynaşmalarını sağlamak adına faaliyetlerine devam eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Özel Sporcular Federasyonunun sportif ve sosyal faaliyetlerinde elde ettiği başarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

22-24 Mayıs günleri arasında 78 kulüpten 135 sporcunun katılımıyla İzmir’de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonasından beş altın iki bronz madalya ile dönerek ciddi bir başarının altına imza atan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübünün özel sporcuları kazandıkları ödülleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Şampiyonasını altın madalya ile tamamlayan Eray Kartal, Batuhan Aslan, Esila Özer, Özlem Özdemir ve İrem Vardı ile bronz madalya almaya hak kazanan Alican Nal ile Ayşegül Nal’ı tebrik edip başarılar diledi.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, göreve geldiği günden beri engelli çocuklara sahip çıkıp her türlü desteği veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundu.

Kulüp Başkanı Karaca, “Down sendromlu ve otizmli çocuklardan kurulu takımımız İzmir’deki Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonasından güzel neticelerle ayrıldı. İki otizmli, üç down sendromlu çocuğumuz altın madalya kazanıp Türkiye Şampiyonu oldular, iki sporcumuzda bronz madalya almaya hak kazandı. Şampiyonada kazandığımız madalyalarla birlikte bize her zaman destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kulübümüze desteklerini esirgemeyen Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Down Sendromlular Derneği Başkan Yardımcısı Nursel Vardı ise, engelli çocukların sosyal ve sportif etkinliklere katılımlarını artırmak adına ciddi destekler veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a duyarlı ve hassas yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Özel çocukların katıldıkları şampiyonada kazandıkları madalyalarla gurur duyduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise “İzmir’deki Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonasından altın madalyalarla dönen takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye çapında üstün başarılar elde eden çocuklarımızın bu başarısı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen başta anne ve babaları olmak üzere antrenörlerimiz ve yavrularımızı tebrik ediyorum. Özel çocuklarımızı ağırlamak bizim adımıza büyük bir onurdur, hepsiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Sosyal belediyecilikte her zaman fark oluşturmak durumunda olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Bizim görevimiz bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre hizmetler üretmektir. Bizler milletimizin hizmetkârlarıyız. Devletimizin büyümesi ve yücelmesi detaylarda gizlidir. Toplumdaki engeli çocuklarımız ve vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetlerimiz, desteklerimiz aslında önemli detaylardır. Teferruatlar samimiyeti etkiler. Özellikle engelli çocuklarımızın hepsi bizim için çok özel ve kıymetlidir. Çocuklarımızın kendi yeteneklerini geliştirmeleri, kabiliyetlerinin ortaya çıkması için sportif faaliyetlere katılımları büyük önem taşıyor. İzmir’deki şampiyonada kazanılan madalyalar çocuklarımızın kişisel gelişimlerine ciddi katkılar sağlayacaktır diye düşünüyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin toplumla kaynaşmaları, sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak adına elimizden gelen tüm desteği veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Polat, yakından ilgilendiği engelli çocuklara özel hediyeler takdim etti. Ziyarete Malatya Otizm Dernek Başkanı Alaattin Baydaş ve engelli çocukların aileleri de katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız