SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsiyle İlgilenmek Boynumuza Borç"

0
Güncellendi - 2016-06-16 02:28:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Malatya'da 17 bin üyelerinin bulunduğunu bildirdi.

Ecertaş, partisinin Malatya İl Örgütü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bahse konu etkinlikle ilgili AA'nın haberi şöyle:

"AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Türkiye'nin her yerinde gençlik adına katma değer üreten kim varsa onlarla aynı masanın etrafında oturup neler yapabiliriz bunu düşünmek istiyoruz." dedi.

Ecertaş, AK Parti Malatya Gençlik Kolları tarafından bir restoranda düzenlenen iftar programında, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye genelinde gençlerle bir araya geldiklerini belirten Ecertaş, "Türkiye'nin her yerinde gençlik adına katma değer üreten kim varsa onlarla aynı masanın etrafında oturup neler yapabiliriz bunu düşünmek istiyoruz. Bunun tüm şehirlerde yapılıyor olması bizleri mutlu ediyor." diye konuştu.

Malatya'da 40 bin üniversite öğrencisi bulunduğunu anlatan Ecertaş, şöyle devam etti:

"Bizler sadece üniversite öğrencileriyle değil organize sanayi bölgesindeki genç çalışanlarla da KOSGEB'den faydalanan genç girişimcilerle de liselerde okuyan kardeşlerimizle de üniversite adayı olan, mezun olan arkadaşlarımızla hepsiyle ilgilenmek boynumuza borç. Biz bunu şu anda Türkiye yöneten iktidar partisinin gençlik sorumluluları olarak üzerimize bir borç biliyoruz ama bu sorumluluğun altında da ezilmek istemiyoruz. Çok büyük bir sorumluluk. Buradaki sorumluluğu biraz yaymak istiyoruz. Bu noktada gençlerle ilgilenen, gençlik kuruluşları, organizasyonları, sivil toplum kuruluşlarının olması bizi bu anlamda müthiş derecede rahatlatıyor. İnşallah Allah izin verirse daha çok güzel işler alıp, sonuçlar çıkaracağız."

Ecertaş, Malatya'da yaklaşık 17 bin üyelerinin bulunduğunu dile getirerek, gençlerle beraber oturup neler yapabileceği noktasında konuşmak istediklerini kaydetti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da iftara katılanlara teşekkür ederek, bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini, bundan sonra da gençlerle el ele vererek Türkiye'nin geleceğini inşa etmek için gayret göstereceklerini söyledi.

Programa, partili gençler ile kentteki bazı sivil toplum kuruluşlarının genç temsilcileri de katıldı."

akpiftar1

akpiftar

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • selahattin (7 yıl önce)
    bende üyeyim bir gün aramadılar çağırmadılar.gençlik kolları başkanı yardımcıları gurup kurmuş ellerinde tesbih dolanıyorlar ne saygı var ne sewgi.hal hatır etmekten bile acizler.partiye yanlarına gitsek bile bi hoş geldiniz bile demiyorlar tanışma pirensipleri bile yok.ne işimiz varki gidelim
    0
    0
    Yanıtla