SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Alanda Projelerimiz Hazır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:34
A- A+ PAYLAŞ

Birçok ziyarette bulunan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Selim Pilten’in projeleri de dikkatleri üzerine toplamasına sebep oluyor. Son olarak Makine Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek projelerinden bahseden Pilten’in İnşaat Mühendisi olması da Pilten’e büyük bir artı kazandırıyor.

“Teknik Çalışmalardan Anlayacak Tecrübeli Birinin Yeşilyurt Belediye Başkanı Olmasını İstiyoruz.”  

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdal Yavaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra sözlerine şöyle devam etti. “ Yeni Yeşilyurt konumu itibari ile Malatya’nın gelişime en açık bölgesi. Bu yüzden Yeni Yeşilyurt’ta yapılacak çalışmalar ilimizin geleceğini belirleyecektir ve her alanda yeni yapılacak olan Yeşilyurt’ta teknik boyutta da bilgisi olan bir yöneticinin olması Yeşilyurt’a büyük artılar kazandıracaktır. Belediye Başkan Yardımcılığınız döneminde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizin bu görevi layıkıyla başaracağınızı düşünüyoruz. Özellikle mühendis kökenli  bir ismin Yeşilyurt Belediye Başkanı olması bizleri ayrıca sevindirir.’ Dedi. 

“Her Alanda Bir Çok Projemiz Hazır.”

Yavaş’ın konuşmasının ardından Pilten: “Yeni Yeşilyurt konumu itibari ile çok önemli bir merkez. Yeniden kurulacak olması da beraberinde zorlu bir süreci getirmektedir. Yapılacak en ufak yanlışlar bile ileride şehrimize büyük sorunlar oluşturabilir. Özellikle yapılanmaya açık bölgeleri sınırları içerisine alması da bölgenin şehrimiz için önemini oldukça arttırmaktadır. Yeni Yeşilyurt doğru bir yapılanma ve hızlı bir çalışma ile Malatya’nın merkeze toplanmış yükünü azaltacaktır. Yeni Yeşilyurt 5 adet sanayi sitesini içerisinde barındırması, gelişime dönük yüzü, sosyo-kültürel yapısıyla her bakımdan zengin bir merkezdir. Yapılacak çalışmalarda bu özelliklerde göz önünde bulundurulmalıdır. Her alanda bir çok projemiz hazır. Bunları hayata geçirmek nasip olursa Yeşilyurt’u hak ettiği seviyeye taşıyacağımız düşünüyorum” Dedi. 

“Yeşilyurt Artık O Eski Yeşilyurt Değil.”

Daha sonra Ziraat Mühendisler Odasını ziyaret eden Pilten’in gündeminde çiftçilerimiz sorunları vardı. Ziraat Mühendisler Odası Başkanı Fevzi Çiçek tarımın ülkenin gelişimi için çok önemli olduğuna dikkat çekti ve çiftçilerimize gerekli desteğin verilmesi gerektiğini söyledi. Çiçek konuşmasına şöyle devam etti. “Yeşilyurt artık o eski Yeşilyurt değil. Büyüdü genişledi ve bir çok faktörü içerisinde barındırmaktadır. Özellikle yeni sınırları itibari bir çok konuda olduğu gibi tarımda önemi bir konuma sahip oldu. Zengin ve verimli topraklara sahip olan bölgemizde çiftçilerimize destek verilmeli ve Malatya tarımın lider bölgesi konumuna gelmelidir.”

“Ortak akıl ve istişare bizi başarıya götürecektir.”

Pilten “Yeni Yeşilyurt kapsadığı alan itibari ile her alanda öncü olma potansiyeline sahip bir bölgemiz. Özellik tarım ve hayvancılık konusunda gerekli çalışmalar yapılır ve çiftçimiz doğru şekilde desteklenirse bu alanlarda da büyük başarılar sağlanacaktır. Tarım ülkemizin gelişimi için çok önemli ve bu konuda atılacak her adımın iyi düşünülmesi gerekmektedir. Ortak akıl ve istişare başarı için çok önemlidir. Görev nasip olursa eğer karşılıklı istişare ve güzel projelerle Yeşilyurt’ta tarımı istediğimiz seviyelere getireceğiz.” Dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız