SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her An Kaza Olabilir!..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'ndaki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle yaşanan karmaşa devam ediyor.

 

Karayolları'nın sorumsuzluğundan ve trafiğin de denetimsizliğinden kaynaklanan durum, görenlere 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ?' dedirtiyor.

 

NEDEN EN KISA SÜREDE YAPILMIYOR?

 

Sorun, Çöşnük Kavşağı'nın kapalı olmasından kaynaklanıyor. Elazığ istikametinden gelen ve kapalı olan Çöşnük Kavşağı'ndan dönemeyen bazı sorumsuz sürücüler, Battalgazi Kavşağı'na kadar gidip geri dönmek yerine, trafik işaretlerine rağmen , YİMPAŞ önünden ters yola girerek Çöşnük'e ulaşmaya çalışıyor. Çöşnük istikametinden Elazığ istikametine doğru giden araç sürücüleri ise, hiç bir uyarı levhası bulunmaması nedeniyle şeridin sadece gidiş için olduğunu sanıyor. Ancak bir anda karşı taraftan ters yöne girmiş araçlarla karşı karşıya kalıyorlar.

 

SADECE TRAFİK LEVHASI KOYMAKLA GÖREV BİTMİYOR!..

 

Geçen hafta malatyahaber.com'da yayınlanan "'Trafik Canavarı' Kim?!" başlıklı haberin yayınlanmasından ve vatandaşların sorunu 155' e bildirmelerinden sonra söz konusu yere trafik işaretlerinin konulduğu görülmüştü. Ancak gerekli denetimlerin trafik ekipleri tarafından yapılmaması sorunu ortadan kaldırmamıştı.

 

Gündüz ana caddelerde trafiği rahatlatmak ve buna benzer rutin işler için büyük çaba sarfeden trafik ekiplerinin, muhtemel ölümlü veya yaralamalı kazalarında olabileceği çevreyolundaki sorunun çözümü için gerekli denetimi yapmamaları eleştirilere yol açıyor.

 

VE KAVGA..

 

 

Trafik karmaşasının yaşandığı Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda 41 yaşındaki A.G. ile 37 yaşındaki G.S., 31 yaşındaki G.Ç. ve 29 yaşındaki D.D. arasında yol verme yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında G.Ç.’nin, A.G.’nin otosunun ön camına yumruk attığı, ön camın patlaması sonucu araçta bulunan 37 yaşındaki Ü.G. adlı bayan ile B.B.G. adlı kız çocuğu yaralandılar.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız