SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Ay Bir İlçede..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darendeli İl Genel Meclis Üyeleri, yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Burhan Ayhan ve İl Genel Meclis üyesi Mehmet İnce, Karaoğuz köy yolu asfaltlama çalışmalarını köy muhtarı Beşir Özkan AKP Darende Yönetiminden Nejmi Akkuş ve köylüler yerinde inceledi.

Köylüler, il genel meclis üyelerine yapılan hizmetlerin takipçileri olduklarından dolayı teşekkür ettiler.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Burhan Ayhan, İl Özel İdaresi'nin yeni bir çalışma sistemine geçerek bütün araç ve ekipmanlarıyla her ay bir ilçede faaliyet göstererek planlanan bütün işleri yapacağına dikkat çekti. Çekilen kura sonucunda Darende'ye Ağustos ayının düştüğünü ifade eden Ayhan, stablize yollar, 1. kat ve 2. kat asfalt çalışmalarının belirlenen süre içerisinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

İl Özel İdaresi tarafından 7 köyde içme suyu şebekesi kurma, güçlendirme ve yenileme çalışması yapılacağını da bildiren Mehmet ince ise "Ozan 68 Bin TL, Yukarıulupınar 58 Bin TL, Sakarya 40 Bin TL, Karabayır 14 Bin TL, Karabacak 12 Bin TL, Çınar 12 Bin TL, Karşıyaka-Güdül 6 Bin TL olmak üzere toplamda 210 Bin TL'lik ödenekle içme suyu ihtiyaçları giderilecektir. Ayrıca Bayındırlık ve İskan Bakanlığı gönderdiği 210 Bin TL ödenekle Kaymakamlığa ihalesini yaptırdığı Gaziköy, Yazıköy, Barındır (Şahinler), Günerli (Ordu) ve Üçpınar köylerinin kanalizasyon şebekelerinin tesis edilmesini sağlayacaktır. Bu çalışma ile 5 ayrı yerleşim birimimiz daha kanalizasyona kavuşacaktır" diye konuştu.

İnce, 45 köyün sadece 8'inde kanalizasyon bulunmadığını aktarıp, onlarında önümüzdeki süreçte tamamlanmasına gayret göstereceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız