SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Her Ay Malatyalı Bin Öğrenciye Burs..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Şaban Taçyıldız, 2005-2006 öğretim yılında vakıf olarak bin öğrenciye burs vereceklerini bildirdi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Malatya Eğitim Vakfı Genel Başkanı Şaban Taçyıldız yaptığı açıklamada, 2005-2006 eğitim yılında her ay bin Malatyalı üniversite öğrencisine 100'er milyon lira eğitim bursu vereceklerini belirterek, "Bu yıl 10 bin öğrenciye kitap kampanyası başlayacağız. Bu kitapları Malatya'daki ekonomik durumu iyi olmayana öğrencilere ulaştıracağız.Bugüne kadar burs verdiğimiz öğrenci sayısı şu anda 10 bini aşmış durumda" dedi. MEV Başkanı, burs için başvuruların İstanbul'daki vakıf merkezi ile Malatya ve Ankara'daki vakıf şubelerine yapılabileceğini söyledi.

Taçyıldız, "Vakıf olarak bu yıl birde seminerler başlatacağız. Türkiye'de önemli mevkilere gelmiş olan Malatyalı bilim adamlarıyla sektörlerinde başarılı olmuş Malatyalı işadamlarını her ay Malatya'ya getirerek okullarda seminerler düzenleyeceğiz" dedi.

MEV üyesi işadamlarının Malatya'ya okul yaptırma faaliyetlerinin devam edeceğini aktaran Taçyıldız, "Bu yıl MEV üyeleri 3 tane okulun temelini attılar. Önümüzdeki yılda Kayısı Festivali'nde 4 tane okulun temelini atmayı planlıyoruz" şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız