SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Babayiğide Nasip Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı’yı ve yönetimini ziyaret ederek, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, “Amacımız buralara geldiğimiz zaman gerçekten vatandaşımız bize olan güvenine mazhar olabilirsek bugüne kadar ve 12 yıldır da kesintisiz bir şekilde AK Parti’nin politikalarına onay verildiyse bizde bunun gereğini yapmak zorundayız. Yani bize yüklenen sorumluluk çok daha fazla. En son seçimde yüzde 71 gibi bir oy almışız. Tabi yüzde 71 oy oranındaki bir güveni almak her baba yiğide nasip olmaz. Her siyasi partiye nasip olmayan güzel bir sonuç. Bizde bunların bilinci içerisinde sorumluluğumuzun farkında olarak elimizden geldiğince gece gündüz çalışmak zorundayız” dedi.

Şahin şunları söyledi:

“Tabi biz bunları yaparken 12 yıl öncesine baktığımız zaman, 12 yıl önce en basitinde muhtarlarımız neredeydi, şuanda muhtarlarımız nerede duruyorlar. 12 yıl önce bu ülkede yaşayan bütün insanlarımızın talepleri, sıkıntıları nelerdi, hayat standartları nelerdi, bugün neler? Bunları elbette birebir yaşayan sizlersiniz. Bunların tümünü zaten tek tek anlatmaya gerek yok. Biz kısa ve öz bir şekilde eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi şuanda kıyasladığımız zaman 2002’den önceki eski Türkiye diye ifade etmiş olduğumuz ve 2002 yılından sonra Yeni Türkiye’yi inşa etmeye çalışan AK Parti’nin yönetim kadrosu Başbakanımız, cumhurbaşkanımız ve yerel siyaset yapan bizlerin gerçekten geçmişten ders alarak geleceği yeni baştan inşa etmeye gayret gösterdik. Bizim şuanda çatışma alanımız diyebileceğimiz zihinsel çatışma alanının en temelinde de eski Türkiye’nin sahipliğini yapmaya çalışan bir takım muhalefetin direnç göstermeye çalışması, bürokrasi içindeki bunların yandaşlarının özellikle eski Türkiye’deki onların o kabadayı duruşları, insanları böyle tepeden bakma anlayışı, sırça köşklerde oturup insanları güdülecek koyun gibi bir süreye benzetmeleri, dağdaki çobanla normal bir vatandaşı hiçbir zaman aynı kefeye koymayan bir anlayıştan biz bugünlere geldik.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız