SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Branş Bizim İçin Değerli"

0
Güncellendi - 2016-07-26 22:33:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, kulüp olarak birçok spor branşında faaliyet gösterdiklerine dikkat çekerek, “Kulübümüzün genel anlayışı, ülke sporuna her yönden katkı sağlayacak sportif çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda sahadaki başarılardan öte bünyemizde yer alan tüm sporcuların ahlaklı, karakterli, ülkesine ve milletine bağlı bir anlayışta yetişmelerine büyük önem veriyoruz” dedi.

Dursun Cumali Sucu, salon sporlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, elde edilen başarıların bunu en güzel şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Sucu, sadece futbol değil masa tenisi, basketbol, tekvando, güreş, voleybol, satranç branşlarında faaliyetler gösterdiklerine işaret ederek, şunları söyledi:

“Güreşte, geçtiğimiz yıl bir sporcumuz Avrupa üçüncüsü oldu. Çok iyi bir güreş takımına sahibiz. Güreşçilerimiz, Yeşilyurt’ta kendileri için tahsis edilen tesiste çalışmalarını sürdürüyorlar. Güreşçilerimize çok büyük destek veriyoruz. Masa tenisinde çok iyiyiz. İyi bir altyapımız var. Masa tenisi sporcularımızda Yakınca Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyorlar. Voleybol, basketbol, satranç branşlarında iyi bir ekibimiz var ve başarılarda beraberinde geliyor.”

“HERKESİN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ”

Yeşilyurt’u iki yıl sonra herkesin farklı bir yerde göreceğini kaydederek, “Okçuluk branşının geçen yıldan itibaren kulüp bünyesinde başladığını dile getiren Sucu, “Başkanımız okçuluk sporuna büyük önem veriyor. Çok güzel bir tesis ve sporcularımız için her şey düşünüldü. Ailelerimizde çocuklarını getirdiklerinde tesisten faydalanabilecek. Bunun yanı sıra engelli sporcularımızı da unutmadık. Engelli sporcularımızda tesisten en iyi şekilde faydalanacaklar. Sporun her dalında olmaya çalışıyoruz. Yeşilyurt İlçesine sporu yaymaya çalışıyoruz. Biz, herkesin spor yapmasını istiyoruz” diye konuştu.

“İYİ SPORCULARA SAHİBİZ”

Sucu, 15-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen şampiyonada başarılı sonuçlar alıp, 2.Lige yükselen satranç takımını tebrik etti.

Şampiyonaya ülke genelinden 71 kulübün katıldığını ifade eden Kulüp Başkanı Sucu, “Malatya Yeşilyurt Belediyespor olarak bünyemizde bulunan tüm branşlarda en güzel sonuçları hedefliyoruz. Bu kapsamda aynı zamanda satranç antrenörü olan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla bünyemizde yer verdiğimiz satranç branşında da atılım içindeyiz. Konya’da 71 kulübün katılımıyla sekiz gün süren Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına on sporcuyla katılan satranç ekibimiz, ilk 30 arasında yer alarak 2.Lige yükselmeye hak kazandı. Bilindiği üzere Satranç Federasyonu önümüzdeki yıldan itibaren geçerli olmak üzere ikinci ligin kurulmasına karar verdi. Konya’daki şampiyonada ilk altıya giren takımlar 1.Lige çıkarken, ilk 30 içinde yer alan kulüplerinde ikinci lige yükselmesine karar verilmesinden dolayı bizde kulüp olarak 2016-2017 sezonunda 2.Ligde mücadele edeceğiz “ ifadelerini kullandı.

“AHLAKLI VE KARAKTERLİ SPORCU YETİŞTİRMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un ahlaklı, milli ve manevi değerlere, ülkesine ve milletine sonuna kadar bağlı sporcular yetiştirmek amacıyla faaliyetlerde bulunduğunu ifade eden Sucu, “Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın talimatları ve Belediyenin imkanlarıyla faaliyetlerine devam eden kulübümüzün genel anlayışı, ülke sporuna her yönden katkı sağlayacak sportif çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda sahadaki başarılardan öte bünyemizde yer alan tüm sporcuların ahlaklı, karakterli, ülkesine ve milletine bağlı bir anlayışta yetişmelerine büyük önem veriyoruz. Sporcularımızın katıldıkları maçlarda rakibine, hakemlere, izleyicilere ve kamuoyuna saygılı olmalarını tavsiye ediyoruz. Maç kazanmaktan ziyade spor ahlakı içerisinde mücadele etmek bizim için daha önemlidir. Toplumsal değerlere saygılı, etik kurallara bağlı sporcu yetiştirmek bizim temel hedefimizdir. Bugüne kadar tüm çalışmalarda sporcularımızın öncelikle ahlaklı, karakterli ve formasını giydiği takımı en iyi şekilde temsil etmeleri için uğraş verdik ve bundan sonra da bu yöndeki gayretlerimiz devam edecek “ dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız