SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Çalışandan 20 Lira..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Milli Eğitim çalışanlarından, öğretmenler dahil 20'şer TL, ağaçlandırma için para toplanması kararı alındı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başlatılan ağaçlandırma kampanyası için Milli Eğitim olarak bir toplantı düzenledik. Bu konuyla ilgili Malatya Valiliği tarafından bize gönderilen bir yazı var. Gönüllülük esasına dayanarak tüm milli eğitim çalışanları, 20 Kasım'a kadar 20 TL parayı bankaya yatırıp bizlere dekontları verecekler. Bu yıl öğrencilerden para toplamıyoruz. Bizde Beydağı'nın ağaçlandırılmasıyla ilgili bir kampanya başlattık. Çünkü Beydağı çok çıplak duruyor. Malatya'ya yakışmıyor. Bu konuda öğretmenlerimizin ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bulut, "Bilindiği gibi geçen yıl Türkiye genelinde başlatılan bir ağaçlandırma seferberliği söz konusu idi. Malatya ağaçlandırma seferberliğinde Türkiye genelinde ilk 5 il arasına girmeyi başardı" hatırlatmasını da yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız