SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Daim Uyanık Olacağız"

0
Güncellendi - 2017-06-25 20:45:04
A- A+ PAYLAŞ

  • Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitliğe giden Bakan Tüfenkci dua ederek,  şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Türkiye hassas bir coğrafya ve bu coğrafyanın getirdiği bir takım riskler var. Bu risklere karşı da başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımız uyanık olacak ve birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak, bu vatanda yaşamayı sürdüreceğiz” dedi.

Bakan Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğut Polat, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve eşi Esra Tüfenkci ile birlikte Malatya Garnizon Şehitliğini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, bakan Tüfenkci, dua ederek,  şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Bakan Tüfenkci, şehitlik ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Terörle yapmış olduğumuz mücadelenin de bilincine vararak, terörün her türlüsüne karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürme noktasındaki inancımız daha da arttı. Çünkü bu uğurda can verenler bu vatanı bize bırakıyorsa, bu vatan üzerindeki her türlü kötü emeli ve yapılmak istenen operasyonları veya ameliyatları da Türkiye Cumhuriyeti önleyecek güçtedir. Hem sınır içinde hem sınır dışında netice itibariyle ülkemize bu terör saldırılarının bir kısmı da sınır dışındaki gelişmelerden ve operasyonlardan kaynaklanıyor. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti kendi güvenliğini sağlamak adına hem dışarıda bu operasyonları yapabilecek güçte ve kabiliyette hem de artık içerde kırsalda, dağlarda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 780 bin kilometrekarelik her kısmında teröre karşı mücadelesini sürdürüyor, sürdürmeye de devam ediyor. Allah’a hamdolsun ve netice itibariyle de baktığımızda teröre karşı mücadelenin başarıya ulaştığını, başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü görüyoruz ama her daim uyanık olacağız. Türkiye hassas bir coğrafya ve bu coğrafyanın getirdiği bir takım riskler var. Bu risklere karşı da başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımız uyanık olacak ve birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak, bu vatanda yaşamayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız