SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Düşünceyi Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:21:54
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akpınar esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinleyip, Malatya Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları anlattı.  

Bölge esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın büyükşehir olmasından, değişim dönüşüm çalışmalarına, alt yapı hizmetlerinden, yeni açılan yollara kadar birçok proje hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çakır, “Amacımız Malatya’nın planlı ve sağlıklı gelişmesini sağlamak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaları, planlamaları ve projeleri kamuoyuyla paylaşıyoruz. Mahalle gezilerinin yanı sıra esnaflarımızı da ziyaret ederek her fikri, düşünceyi dinliyor, önemsiyoruz” dedi.

Esnaflar ise yapılan değişim dönüşüm çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız