SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Ev Bir Atölye' Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, engellilere mesleki bir beceri kazandırmayı amaçlayan "Her Ev Bir Atölye" projelerinin kabul gördüğünü ve finans anlaşmasının imzalandığını açıkladı.

Koyun, konuya ilişkin olarak şöyle dedi:

"Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi olarak üye ve üye olmayan engellilere mesleki bir beceri kazandırmak amacıyla sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz’ün öncülüğünde ve destekleriyle hazırlanmış olan “HER EV BİR ATÖLYE” isimli projemiz Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından kabul edilmiştir. Kabul edilen “HER EV BİR ATÖLYE” isimli projemizin sözleşmesi 7 Aralık 2006 tarihinde Merkezi Finans ve İhale Biriminde imzalanmıştır.

Üye ve üye olmayan engelli bireylere mesleki bir beceri kazandırarak aile ekonomilerine katkıda bulunmaları ile kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlayarak toplumla bütünleşmelerini sağlamak amacıyla hazırlanmış olan “HER EV BİR ATÖLYE” isimli projemizin bütçesi ise 36.845,00 AVRO’dur.

Merkezi Finans ve İhale Biriminde kabul edilen “HER EV BİR ATÖLYE” isimli projemizin hazırlanmasında öncülük ederek destek veren sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz’e ve projemizi hazırlayan Türk Hukuk Enstitüsü görevlilerine teşekkür ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız