SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Gece 22.00'de..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye şirketinin "Nur Çeşmesi" adını verdiği PTT önündeki çeşmeden şerbet dağıtımı sürüyor. Son olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır da şerbet dağıtımına katıldı.

Belediye Kültür ve Fuarcılık A.Ş. Şirketi, şerbet dağıtımı ile ilgili olarak şu bülteni yayınladı:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirmeyi planladığı Nur Çeşmesi’nde şerbet akıtmaya devam ediyor. Ramazan Ayı münasebetiyle Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlara “Osmanlı Şerbeti" dağıttı. Ramazan Ayı nedeniyle gerçekleştirilen bu uygulama vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, eski Osmanlı geleneklerinden olan Ramazan şerbetini vatandaşlara ikram ederek bu lezzeti tekrar hatırlattıklarını söyledi. Ramazanın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz eden Başkan Çakır, görevli personel vasıtasıyla sunulan şerbet ikramının büyük ilgi ile karşılandığını ifade etti. Başkan Çakır, unutulmaya yüz tutan bu adedi tekrar kazandırdıkları için vatandaşların mutlu olduklarını belirtti.

Her gün akşam saat 22.00’de akıtılan şerbete çocuklar da yoğun ilgi gösteriyor.

HOLLANDALI VE BELÇİKALI TURİSTLER OSMANLI ŞERBETİ’Nİ SEVDİ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın şerbet dağıtımı sırasında Hollanda’dan ve Belçika’dan Malatya’ya gelen turistlerde nasibini aldı. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı tarafından turistlere şerbet ikram edildi. Turistler bu uygulamayı hayranlıkla karşıladıklarını ifade ederek, geleneklerin yaşatılmasının güzel bir hareket olduğunu söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız