SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Geçen Gün İyiye Gidiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:34
'Her Geçen Gün İyiye Gidiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbol şube sorumlusu Aziz Ayboğa, yönetim olarak koydukları hedefte emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. 

Takımın, Yeni Malatyaspor'u hedefe ulaştıracak seviyeye geldiğini kaydeden Ayboğa, "Yönetim olarak koymuş olduğumuz hedefte, yolumuzdan sapmadan ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem yönetimsel hem de takımsal bazda iyi bir oluşuma sahibiz. Bu noktada her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz" dedi.

Ayboğa, Bolu Koru Otel'deki ikinci etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, "Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmalarımız devam ederken, Büyük Ankara Kupası'na katıldık. Takımımız kupada iyi bir performans ortaya koydu. Malatyalılar takımı izleme fırsatını buldu. Her geçen gün çok daha iyi duruma geliyoruz. İnşallah sezon başlangıcına kadar eksiklerimizi tamamlayıp, lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lig'e taşımak istediklerini dile getiren Ayboğa, "Yönetim olarak gece gündüz takımımızın başarısı için çalışıyoruz. Bu anlamda iyi bir kadro kurduk. Tecrübeli teknik direktörümüz Mustafa Uğur ile birlikte takımımızı PTT 1. Lig'e taşımak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız