SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Gün 1500 Kişiye İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:06
Her Gün 1500 Kişiye İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da her yıl geleneksel hale getirilen Ramazan iftar çadırı, bu yılda Soykan Parkı’nda açıldı.

İlk iftar yemeğini Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz dağıtırken, Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve Mehmet Alptekin hoca, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Her yıl olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırı uygulamamızı bu yılda Yeni Cami meydanında gerçekleştiriyoruz. Her gün bin 500 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Bu tür toplu iftarlar birlik ve beraberlik duygularımızı daha da pekişmekte, evinde yalnız yaşayan, iş yerinden çıkarak iftar vaktinde evine ulaşamayan ve gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımızı iftar çadırımızda misafir ediyoruz. İftar çadırımızın organizasyonunu Esenlik yapıyor. Hayırsever firmalarımız da katkıda bulunuyor” dedi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Ramazan boyunca açık kalacak iftar çadırında bin 500 kişiyle burada hep birlikte iftar yapıyoruz. İlk iftar yemeğimizin sponsorluğunu Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır yaptı” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız