SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Hafta Bize Final'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da futbolcular, Bandırmaspor maçı galibiyetinin keyfini yaşıyor.

Bandırmaspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek, 52 puana ulaşan sarı siyahlı takım grupta 5. sıraya yükseldi. Maçtan önce ve sonra birlik olan futbolcular, taraftarlarla birlikte galibiyetin sevincini kutladı.

Takımın defans oyuncusu Ümit Aydemir, yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Bu haftanın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Bu önemi bildiğimiz içinde en iyi şekilde hazırlandık. Üst üste 6. galibiyetimizi aldık. Önümüzde 3 maç kaldı. Bu üç maçı da kazanarak, play off'a kalmak istiyoruz. En önemli hedefimiz tabi ki Bank Asya 1. Lige çıkmak. İnşallah taraftarımızın desteği devam eder. Malatyalılara, Bank Asya 1. Lige çıkarak, sevinç yaşatmak istiyoruz. Başkanımızın, yönetimimizin, teknik heyetimizin ve futbolcuların birbirine kenetlenmesiyle, buralara kadar geldik. İnşallah devamı da gelecektir" dedi.

Orta saha oyuncusu Enis Kahraman ise, Bank Asya 1. Lige çıkacaklarına inandıklarını kaydederek, "Yakalamış olduğumuz bir galibiyet serisi vardı. Bu seriyi Bandırmaspor karşısında da sürdürmek istiyorduk. Aldığımız galibiyetle seriyi sürdürmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. Yeter ki herkes inansın, biz ve camia inandı. Bu hafta rakiplerimiz kaybetti. Bu bizim için çok iyi oldu. İnşallah galibiyet serimizi sürdürerek, play off'a kalacağız. Oradan da Malatya şehrini hak ettiği yere getireceğiz. Bu takım Bank Asya 1. Lig'e çıkacak. Hepimiz buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Takımın stoperi Serdar Karkın da, "Bandırmaspor karşısında aldığımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Takım olarak play off'a kalacağımıza her zaman inandığımızı söylemiştik. 3 zorlu hafta bizi bekliyor. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Her hafta bizim için final niteliği taşıyor. Allah'ın izniyle play off'a kalacağız" şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız